Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Невдоволений якістю продукції наркоман вбив наркоторгівку

15 січня 2010, 11:05
Дата ефіру/події: П’ятниця, 15 січня 11:05

У Донецьку - приємна новина з трагічним підґрунтям: закрилося кубло, в якому продавали наркотики. І все б добре, якби не сумний привід: закрилося воно через смерть. Незадоволений якістю клієнт убив наркоторгівку.

Чолов'яга прийшов до наркокубла за черговою порцією зілля. Господиня зустріла привітно, але вирішила на ньому зекономити. Обман розкрився за кілька хвилин. Наркоман з 30-тирічним стажем збагнув: опій розбавлений.

Затриманий:

- Пришел утром, уколол 8 с половиной кубов - вообще вода. А 8 с половиной кубов стоит 360 гривен. Деньги платить отказался. Она начала предъявлять претензии. И вот, договорились обе.

Помстився не тільки за неякісний товар, а й за ВІЛ-інфекцію. Каже, заразився від шприца наркоторговки місяць тому. Під гарячу руку потрапила й подруга горе-комерсантки.

Володимир Бичов, старший слідчий Пролетарського РВ міліції м. Донецька:

- Подойдя к одной из потерпевших, которая стояла около зеркала и не ожидала его подхода сзади, он нанес один удар ножом в левую часть спины. После чего подбежала вторая потерпевшая, обхватив его двумя руками, и у них началась обоюдная борьба. В результате наш подозреваемый нанес один удар в плечо, после - в шею, и два удара в левую часть грудной клетки снизу.

Випадковій жертві вдалося втекти. Кликала на допомогу в сусідніх будинках. Та відчинила двері тільки одна людина - оперативник карного розшуку. Це й врятувало жінці життя. Правоохоронець викликав постраждалій швидку, а сам кинувся вгамовувати розбишаку.

Оперативний співробітник ГУ МВС України в Донецькій області:

- В правой руке заметил нож, сразу схватил за руку, попытался заблокировать, он стал сопротивляться. На площадку первого этажа удалось его сбросить - и там уже удалось выбить у него нож, и там его и задержать.

54-річний затриманий вже сидів: за крадіжку та двічі за наркотики. Цього разу до свого тюремного стажу додасть ще, принаймні, 10 років.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецьк, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.