Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Симферополі цупили надгробки для будівництва

15 січня 2010, 11:19
Дата ефіру/події: П’ятниця, 15 січня 11:19

Будинок із могильних плит: диявольська історія у Симферополі. Поцупленими на цвинтарі надгробками люди прикрашали домівки. Про найвищий прояв вандалізму - сюжет наших кримських кореспондентів.

Містичну історію почули напередодні тринадцятого числа дільничні інспектори із Симферополя. Начебто в будинку під, знову ж таки, номером "13" громадянин зберігає надгробні плити. Поцуплені з кладовища.

Андрій Марчишин, керівник Київського РВ міліції м. Симферополя:

- Сразу были направлены участковые инспектора милиции для проверки этой информации. Да, действительно, находились данные гранитные плиты умерших людей из городского кладбища "Абдал".

Попри всі моторошні обставини, обійшлося без жодної містики. Цвинтарі чоловік грабував задля банальної мети - на будівництво. На його присадибній ділянці міліціонери нарахували 38 мармурових плит. Деякі з них власник помешкання вже застосував у господарстві, інші чекали своєї години.

Юрій Михайлюк, дільничний інспектор Київського РВ міліції м. Симферополя:

- Часть плит была на песок уложена. Одна плита была установлена на беседке, и в части плит аналогичного цвета имелись отверстия, лежали стопочкой, и мы предполагаем, что они шли, их назначение - на установку на подоконниках этой беседки.

До крадіжок зі цвинтаря були причетні ще двоє: колишній в'язень із Керчі та волоцюга. Обох затримали. Безхатько щиро вірив, що допомагає в благоустрої на кладовищі.

Затриманий:

- Две плиты взял, помог работникам кладбища. Цель была - выпить хотелось. Я не знаю, куда работники кладбища увозили. Машина делала две ходки. Значит, загружался полностью, багажник и заднее сиденье. Честно сказать, я не знал, куда эти плиты.

Андрій Марчишин, керівник Київського РВ міліції м. Сімферополя:

- Поражает то, что совершали кражи днем: спокойно, как надо, высматривали и совершали данное преступление.

Зловмисники обирали надгробки з дорогих матеріалів: мармуру та граніту. Прикрашали ними власні домівки: оздоблювали стіни, викладали доріжки в садку. І потім спокійнісінько там жили. Тепер проти любителів погуляти по могильним плитам мають порушити кримінальну справу.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.