Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Житель Полтави зрізав дві кладовищні ялинки

15 січня 2010, 11:45
Дата ефіру/події: П’ятниця, 15 січня 11:45

Новорічні свята з похоронним душком. Начудив на цвинтарі й мешканець Полтави: зрізав ялинку на могилі й поставив удома. Не в захваті від того не тільки родичі померлої, а й родина крадія.

Валентина Олексіївна, мешканка села Івонченців:

- Коли були похорони моєї співробітниці, я прийшла на цвинтар і побачила, що немає ялинки. Я підійшла ближче і побачила, що вона зрізана. Я звернулась до дільничного інспектора. Тринадцять років тому назад, коли моя мама померла, я пішла на базар і купила цю ялинку. Тринадцять років я її поливала і удобряла, щоб вона виросла.

Пані Валентина не втямить, що за людина могла вчинити такий злочин. А от для міліціонерів крадіжки з цвинтаря - не новина, хоча дерево зрізали вперше. Оперативники одразу натрапили на слід підозрюваного. З’ясували, один із селян напередодні свят пропонував купити у нього декоративну ялинку. Навідалися до горе-бізнесмена. Той хоч і не одразу, але зізнався. Каже, здійснив бажання доньки.

Підозрюваний:

- Дитина попросила ялинку, пішов на цвинтар, побачив першу-ліпшу ялинку, зрізав її, відніс за кладовище. І приніс додому - подарунок новорічний, дитині. Так як роботи немає, мороз, от і вирішив. Тим більше, був напідпитку, сильно напідпитку: нічого не розумів та не усвідомлював.

Чоловік говорить, що подумав не тільки про родину. Сподівався й копійчину заробити. Вдома сказав, що ялинки поцупив. Проте, звідки саме, - ні.

Підозрюваний:

- Ще одну ялинку зрізав, щоб продати, щоб якась копійка була на Новий рік, так як без роботи. Прийшло в голову, що на цьому можна ще й підзаробити. А на наступний день я вирішив її продати: одну залишив дома, а одну продав.

Володимир Пасічко, помічник керівника Київського РВ міліції м. Полтави:

- Даний випадок повинен стати наукою не лише чоловікові, який позрізав ялинки і який за це буде притягнений до кримінальної відповідальності. На мою думку, краще заплатити дорожче, або провести свято взагалі без "новорічної красуні", ніж із такою ялинкою.

Проти підозрюваного збираються порушити кримінальну справу. Тож селянин не тільки зіпсував настрій дружині та восьмирічній дочці, які зустрічали Новий рік із цвинтарною ялинкою. Наступні три нові роки вони взагалі можуть зустріти без татуся.

Олександр Дем’янчук. Олександр Петрушко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.