Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Тростянці вітчим побив 4-річного пасинка поліном

18 січня 2010, 09:47
Дата ефіру/події: Понеділок, 18 січня 09:47

Вітчим відлупцював 4-річного пасинка поліном. З виховною метою. Науку хлопець із Тростянця, що на Сумщині, запам'ятає: не один тиждень ще лежатиме в лікарні.

4-річному Максимці в лікарні ліпше, ніж удома. До медиків хлопчик потрапив з лютих рук вітчима.

Олександр Чухрай, завідувач відділення Тростянецької районної лікарні:

- В настоящее время находится на лечении в детском отделении по поводу закрытой черепно-мозговой травмы, сотрясения мозга и множественных ушибов и кровоподтеков.

У міліції зберігають поліно, яким лупцювали хлопчика. Півметрова дровеняка мала згоріти в печі, натомість потрапила до рук нерідного батька. П'яний нелюд помітив, що малий намочив штанці. Виховувати вирішив без свідків - потяг дитя до літньої кухні.

Затриманий:

- Хотел покричать, а тут палка лежит. Я схватил и ударил. По заднице, по спине, по голове. Потом руками стал.

Малий кричав так, що люди у навколишніх хатах чули. Кажуть, сусіда хоч і живе у приймах, але ні жінки, ні пасинка не жаліє.

Ірина, сусідка:

- Випиває частенько. Як вип'є, так і начинаються там у них дебоші. В цілому, він як вип'є, так і піднімає руку то на дитину, то на жінку.

Скільки гамселив дитину - не пам'ятає. Коли "виховний процес" закінчився, обличчя Максимки було геть роз’юшене.

Володимир Лещишин, оперуповноважений Тростянецького РВ міліції:

- Палку просто кинув на підлогу, дитину завів у хату і пішов далі вживати спиртні напої. Шатався, не міг адекватно реагувати, де він знаходиться і чому до нього приїхали працівники міліції.

Імовірно, міліція порушить кримінальну справу за статтею "катування". Це щонайменше 2 роки тюрми. Чоловік не бачитиме, як зростатиме і його власний син - дитині ще не виповнилося й року.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун, Сумщина, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.