Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 11 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Пожежа у Києві забрала два житті

18 січня 2010, 10:48
Дата ефіру/події: Понеділок, 18 січня 10:48

Мешканця Києва та його стареньку матір урятувати не встигли: обидва загинули у вогні. Причина смерті до болю знайома - знову куріння.

Олександр Дем’янчук, кореспондент:

- Ось до такого може призвести вживання алкоголю та паління в квартирі. Мешканці цієї квартири занапастили себе і завдали клопоту сусідам.

Увечері під’їзд цієї п’ятиповерхівки ледь не перетворився на смолоскип. Спочатку люди відчули запах диму, а за лічені хвилини побачили язики полум’я, що виривалися з вікон двокімнатного помешкання. Коли червоний півень дістався коридору, зчинилася паніка.

Олександр Хорунжий, керівник відділу ГУ МНС м. Києва:

- На балконах було видно, як люди благають про допомогу, кричать "на порятунок!". Першими, кого врятували, - це були подружня пара. 27 років вони були у квартирі якраз над пожежею. Рятувальники брали ізолюючі протигази, надягали людям на обличчя, і таким чином зводили їх униз.

МНСівці вивели на двір двадцять вісім мешканців будинку. Зокрема, п’ятьох дітей віком від чотирьох до десяти років. Ще двох людей рятувати було вже запізно.

Олександр Хорунжий, керівник відділу ГУ МНС м. Києва:

- Загинув мешканець цієї квартири: 55-річний чоловік і його 95-річна мама. Поки що причина з’ясовується.

Справжню причину експерти мають встановити за кілька днів. Та погорільці й без того знають, кому завдячувати за свої клопоти.

Ігор, мешканець м. Києва:

- Курение под этим делом на кровати. Вот и все. Алкоголики. Мать старенькая, а сын алкоголик. Вот и эффект.

Нагадаємо: від початку року у Києві під час пожежі загинуло вісім осіб. У шістьох випадках до трагедії призвело куріння.

Олександр Дем’янчук. Олександр Кругликов. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.