Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В результаті гонитви у Запорізькій області затримані п'ятеро злочинців

18 січня 2010, 11:49
Дата ефіру/події: Понеділок, 18 січня 11:49

Справжній бойовик у Запорізькій області. Там переслідували зловмисників. Щоправда, гонитва тривала недовго. Хвилин десять лиходії кружляли селищем. Пізніше виявилося: знали, чого тікали.

Можливо, вони б до кінця зміни патрулювали вулиці. Аж раптом справжнє завдання. По рації надійшло орієнтування: "Подозреваемый скрывается на автомобиле ВАЗ 2103, коричневого цвета".

І тут саме ця машина пронеслася повз них. Інспектор ще помахом палиці наказав зупинитися. Але водій ВАЗу вимогу проігнорував. Погоня тривала з десяток хвилин.

Іван Дирбаба, інспектор УДАІ ГУМВС України в Запорізькій області:

- Связались с ГАИ, вызвали подкрепление, так как увидели, что в автомобиле порядка 5 человек сидело.

Злочинців буквально загнали у глухий кут, де й затримали. Опору вони не чинили. П’ятеро кремезних чоловіків самі повиходили з машини й склали руки на капот.

Іван Дирбаба, інспектор УДАІ ГУМВС України в Запорізькій області:

- В автомобиле находился травматический пистолет неизвестной марки, и рядом с ними на полу еще боевой пистолет Стечкина, и два ножа.

Затримані запевняють, що зброя не їхня: мовляв, знайшли.

Та правоохоронці вже знали, що вилученими ножами того вечора скористалися. Ось у цьому кафе. Затримані молодики там відпочивали. Але не знайшли спільної мови з іншими клієнтами.

Підозрюваний:

- Незнакомый человек начал ко мне приставать.

- Где вы стояли?

- Я стоял вот здесь.

Далі чубилися двоє проти п’ятьох. Кількісної переваги було замало, тож застосували зброю.

Підозрюваний:

- Здесь завалили всех, короче, такая была катавасия, в ходе которой я ударил ножом того, кто меня ударил, он меня ударил ногой под сердце.

Поведінка чоловіка стражів порядку не здивувала, він неодноразово сидів за тяжкі злочини. Винуватців конфлікту затримали. Проти власників пістолетів порушили кримінальні справи. Років на вісім може потрапити за ґрати й головний нападник. Адже поранив двох під час бійки, і вони перебувають у лікарні.

Олена Ткаченко, Олександр Орлов, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.