Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві вітчим убив пасинка та пустив собі кулю в лице

19 січня 2010, 11:37
Дата ефіру/події: Вівторок, 19 січня 11:37

Стрілянина у столиці. О шостій ранку в одному з будинків Дніпровського району виникла сімейна драма. Батько застрелив власного пасинка.

Для Валерія минула ніч видалася бурхливою. Він мешкає на другому поверсі п'ятиповерхівки. Сусіди - люди спокійні, тож, коли почув удосвіта крик, захвилювався.

Валерій Тетерятник, свідок:

- Вночі прокинувся від крику, дикий крик, що таке - не зрозуміло. Тим більше, коли спиш. Одразу набрав міліцію.

Валерій згадує, лементувала жінка, та так, що аж кров у жилах холонула. Спочатку чоловік не зрозумів, де ґвалт, а потім з'ясував: на першому поверсі у квартирі номер один.

Марина Борисполець, кореспондент:

- Дізнатися, яку таємницю приховує ця квартира, поки що не можливо, адже один її мешканець загинув, а двоє у лікарні.

Яка зла сила бушувала в оселі - невідомо. Але тут наче буревій промчав. Меблі поламані, одяг розкиданий у кімнатах. Всюди сліди крові. А на підлозі труп чоловіка.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- У двокімнатній квартирі на першому поверсі розігралася якась сімейна трагедія, в результаті якої чоловік 56 року народження, який мешкає з жінкою 45-го року народження, вбив її сина. Тобто, вітчим вбив свого пасинка.

Правоохоронці поки що не знають деталей трагедії. Але певні в одному: спочатку виникла сварка. Коли слів забракло, почалася бійка, а потім - стрілянина. Експерти нарахували чотири постріли. Одна куля наскрізь пробила віконну раму, інша влучила у двері. Третьою чоловік убив свого пасерба, а четверту випустив собі в обличчя. Де взяв господар зброю й чи була вона зареєстрована, слідство з'ясовує.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Чоловік вистрелив у груди своєму пасинку, потім вистрелив собі в обличчя. Результат цієї трагедії - одна людина померла, чоловік перебуває з тяжкими пораненнями - невідомо, чи він виживе, - у лікарні швидкої медичної допомоги. Ну, а мама цього чоловіка - вона отримала психічну травму, також перебуває зараз у лікарні.

Сусіди кажуть, раніше ніколи не чули сварок у сім'ї, не бачили й щоб хтось пиячив.

Валерій Тетерятник, свідок:

- Ну, в принципі, як ми здоровалися - начебто, все нормально, все спокійно.

- Не пияки вони були?

- Я б не сказав. Знаєте, є одні сім'ї закриті, а одні сім'ї такі, те, що видно одразу. Тут от, скажімо, більше перше.

Можливо, розібратися в тому, що сталося, допоможе мати загиблого, коли оговтається від емоційного шоку. А сусіди подейкують, що їхній будинок нещасливий. Адже смерть тут буквально оселилася. У квартирі номер один - убивство, у квартирі навпроти - самогубство, в інших під’їздах - також гинули мешканці. І щоразу тяжкий злочин скоювали нормальні й зовні врівноважені люди.

Марина Борисполець, Олександр Кругликов, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.