Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

"Тимур та його команда" відбирали у п'яних мобільні телефони

19 січня 2010, 13:41
Дата ефіру/події: Вівторок, 19 січня 13:41

На Полтавщині затримали сучасних "Тимура та його команду". Хлопці також допомагали нужденним. Щоправда, на відміну від літературних персонажів, оббирали людей до нитки.

Правоохоронці рідко стають свідками злочинів. Та керівникові Жовтневого райвідділку Полтави поталанило. У нього перед очима четверо підлітків грабували чоловіка. Міліціонер наказав припинити. Та хлопці не тільки не злякалися, а й послали майора якнайдалі. Він викликав підмогу. За кілька хвилин невігласів приборкали.

Анатолій Грищенко, керівник жовтневого РВ міліції м. Полтави:

- Хлопці займаються цим не вперше. Як вони повідомили, на їхньому рахунку близько шести таких злочинів.

Усі затримані - мешканці Полтави. Свої вчинки пояснили безгрошів’ям. Кажуть, красти телефони - найліпший спосіб дістати гроші на гульки. На карбі тільки одного із затриманих щонайменше відібраних 15 мобілок.

Анатолій Грищенко, керівник жовтневого РВ міліції м. Полтави:

- Вони вибирали, як правило, людей в стані алкогольного сп’яніння, так як з ними було простіше в даному напрямку працювати. Або вони надавали йому допомогу кудись дійти, при цьому забирали з карманів все, або якщо супротивився - збивали з ніг.

За спосіб пограбування розбишак прозвали "чорними тимурівцями". Зі слів одного з них, він і справді мав добрі наміри. Та коли побачив мобільний, не втримався.

Затриманий:

- Він був дуже п’яний, іноді падав. Ми його піднімали - він опять падав. А потом випав телефон, і я взяв телефон. Спочатку в мене ніяких думок не було, а потім, як побачив телефон - взяв.

Четвірку звинувачують у пограбуваннях. Тепер хлопцям доведеться щонайменше чотири роки робити добрі справи для Батьківщини. За ґратами.

Олександр Дем’янчук. Олександр Петрушко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.