Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Луцьку грабіжник проник до оселі і задушив двох дівчат

20 січня 2010, 09:58
Дата ефіру/події: Середа, 20 січня 09:58

Подвійне вбивство в Луцьку. Грабіжник, що проник до приватної оселі, задушив двох дівчат, які винаймали квартиру. Загиблими виявилися студентки медичного училища. Своїх жертв гастролер із Дніпропетровщини називає "випадковими".

На вулиці Клима Савури 35-річний Андрій опинився після сварки зі своєю співмешканкою. Інтернет-перепискою жінка покликала його на Волинь, та не врахувала, що коханий здатен лише пиячити і красти. Тож, коли ледар укотре з'явився "під чаркою", господиня зачинила перед ним двері. Чоловік вирушив шукати пригод на свою п'яну голову.

Андрій, затриманий:

- Дошел до этого дома. Вижу - ни собаки, ничего. Тихий район. Увидел, что окно горит. Подошел к дому, а там еще и дверь приоткрыта. Я зашел в эту дверь и увидел, что там девчонка.

- Извините, а с какой целью вы туда пришли?

- С грабежом…

Та спочатку непроханому гостеві довелося битися з господинею. 21-річна Алла чинила опір кілька хвилин. Але сили буди нерівними. Грабіжник задушив молоду хазяйку. Потім накрив тіло ковдрою й заходився порядкувати в хаті, аж раптом…

Андрій, затриманий:

- Слышу, что кто-то заходит в двери. И там зашла еще одна девушка. Она что-то говорила соседке своей, но я ничего не понял. И когда она уже начала раздеваться - снимать курточку, я выскочил туда. Сдернул кофту, схватил ее, и начал тоже душить в коридоре. Когда увидел, что не дышит, затянул в комнату.

Під гарячу руку вбивці могла потрапити і третя мешканка квартири - 22-річна Тетяна. Її врятував парубок, що проводив додому. Підійшовши до зачиненої зсередини оселі, молоді люди почали грюкати у двері. У цей час із вікна зістрибнув невідомий і кинувся навтьоки. Хлопець кинувся за ним, наздогнав, а вже перехожі викликали міліцію.

Людмила Семенюк, старший слідчий УМВС України у Волинській області:

- Двічі раніше судимий за вчинення корисливих тяжких злочинів. У 2002-му судимий за розбійний напад, поєднаний з проникненням у житло. Відбував покарання в місцях позбавлення волі, звільнився достроково. У 2008-му був судимий не на території Волині за вчинення грабежу на умовний термін покарання.

Саме умовний термін покарання, бідкається мати загиблої дівчини, і спричинив горе. Мовляв, якби тоді суд не повівся з лиходієм гуманно, він би й досі перебував за ґратами.

Марія Мусіївна, мати загиблої:

- Я б його почепила, і по кусочках паси б різала. Стільки би відрізала, потім ще стільки. Я б його так мучила… Щоб ніхто не вбивав його, а він сам помер. Я б йому це зробила. І ще дякувати Богу, що Таня і той хлопець зловили його. Хай я не верну своєї дочки, але бачу убивцю.

Чергове "відрядження" за ґрати злодієві гарантоване. Цього разу, впевнені міліціонери, короткотерміновим воно не буде.

Олександр Стерничук, Інна Суховерхова, Луцьк, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.