Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Чернівцях знайшли понівечене собаками тіло чоловіка

20 січня 2010, 11:01
Дата ефіру/події: Середа, 20 січня 11:01

У Чернівцях знайшли тіло невідомого без голови й руки. Містяни стверджують: це - безпритульні собаки загризли людину. Натомість медексперти не радять робити поспішних висновків.

Мешканець м. Чернівців:

- Я чув, що знайшли людину, і собаки погризли. От в цьому вікні у підвалі.

Мешканець м. Чернівців:

- Казали, що там труп якийсь є, якийсь бомж, там собаки рвали вже голову. Він давно, напевно. Тому що я заходив у під’їзд і відчував запах такий. Ну, не знав, думав, що то каналізація. Зазвичай, тут каналізація завжди прориває.

Мешканці цього та сусіднього будинків налякані не на жарт. Адже зграї псів у їхньому районі - не поодинокі.

Мешканець м. Чернівців:

- Велике прохання до адміністрації, до тих, хто цим повинен займатися, щоб, дійсно, упорядочили, щоб якийсь порядок навели з цими собаками. Тому що буквально за останні два місяці ці зграї собак тут ходять. Страшно з дитиною виходити, тому що може кинутись на дитину. Дитина пішки сама пройти не може.

Щоб забрати понівечене тіло, комунальникам довелося спочатку відловити собак.

Олександр Лазебник, заступник керівника обласного бюро судово-медичної експертизи:

- Тіло людини чоловічої статі, яке підділося руйнуванню, як під дією часу, так і під дією... Як, врешті, потім ми встановили - зубів та щелеп тварин типа собак. Багато м’яких тканин, зокрема, м’які тканини обличчя були зруйновані зубами собак. Також була зруйнована і фактично відсутня ліва верхня кінцівка.

Комунальне підприємство, відповідальне за те, щоб зграї голодних псів не бігали вулицями, в Чернівцях є. Та безпритульних собак більшає.

Василь Воронюк, директор Чернівціспецкомунтрансу:

- Є дві бригади, які займаються відловом бродячих тварин. Працюють вони через день, тому що автомобіль тільки один, на якому вони їздять. Буде притулок, я думаю. Тільки тоді ситуація вирішиться. В даний час ми вирішуємо так, як можемо.

Остаточні результати судово-медичної експертизи будуть за кілька тижнів. Тоді й буде відома причина смерті чоловіка.

Ольга Стратійчук. Сергій Льоткін. Чернівці, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.