Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Днепропетровщині чоловік убив свою сусідку за пограбування

21 січня 2010, 09:46
Дата ефіру/події: Четвер, 21 січня 09:46

Будинок без господаря - спокуса для сусідів. Коли родина одного з сіл на Дніпропетровщині навідалася до залишеної хати, вже навіть частину стіни розібрали. Розгніваний хазяїн вирішив провчити нахаб. І так захопився лупцюванням, що не помітив, як став убивцею.

Андрію 22 роки. Звичайний сільський хлопець. Ще вчора був сумлінним роботягою. Сьогодні на його сумлінні смерть людини. Руками він задушив сусідку, а труп кинув у колодязь власного будинку. Коли на порозі з’явилися міліціонери, у всьому зізнався.

Микола Коваленко, перший заступник керівника Магдалинівського РВ міліції:

- Как выяснилось, поздно вечером 10 января он возвращался домой, проходил мимо этого домовладения, которое является собственностью семьи, но в нем они более года не проживают. Он обнаружил, что в домовладении разрушена кирпичная кладка, которая закрывала один из оконных проемов, в дом проникали посторонние люди, и в доме он обнаружил пропажу некоторого своего имущества.

У будинку поряд - відомі в селі пияки. Господар за крадіжки навіть сидів. Його співмешканку молодик відвів до своєї оселі - з’ясувати стосунки. У злочині жінка зізналася. Відлупцював. Запевняє міліціонерів: збирався йде геть, коли його штовхнули у спину.

Затриманий:

- Ні, вбивати я не хотів. Так як мене обікрали, я, цей, не стерпів образу, хотів Ольону наказати, а так як вона мене штовхнула, я розізлився, задушив її, а потім кинув в колодязь.

Шукати кохану співмешканець почав не відразу. Два дні просидів удома. Та коли жінка не з’явилася у родичів на святкування власного 35-річчя, наче прокинувся. Пошуки скінчилися біля першого ж будинку.

Микола Коваленко, перший заступник керівника Магдалинівського РВ міліції:

- Возле колодца он обнаружил ее перчатку, приоткрыл крышку колодца - и увидел тело внутри. После чего он сообщил о случившемся в милицию.

22-річного Андрія судитимуть за навмисне вбивство. Затриманий охоче допомагає слідству. Зізнається, ще не усвідомив свого вчинку. Непокоїться тільки, чи вибачить та дочекається його з в’язниці наречена.

Інна Дудченко, Артур Терещенко, Дніпропетровська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.