Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У чоловіка забрали останні 10 гривень та штрикнули ножем

21 січня 2010, 10:30
Дата ефіру/події: Четвер, 21 січня 10:30

Ціна життя - 10 гривень. Саме за таку суму ледь не спровадили на той світ чоловіка. Він віддав останню десятку, а його відгамселили та штрикнули ножем.

Сорокатрирічний чоловік чекав на електричку на станції "Київ-Московський". Поспішав додому в Черкаську область. До нього підішли троє.

Наталя Мельник, керівник сектору УМВС України на південно-західній залізниці:

- Підійшли два незнайомих чоловіки і жінка, всі троє були добряче напідпитку. Погрожуючи ножем, стали вимагати гроші. Потерпілий дістав десять гривень, які в нього були. Один вихопив, і вдарив його в обличчя.

Коли чоловік упав, на нього накинулася решта. Гамселили бідаку руками й ногами. Насамкінець один із розбійників вихопив ножа і штрикнув ним жертву. По тому трійця втекла. Постраждалого доправили до лікарні, там він повідомив прикмети кривдників. І вже за кілька днів їх переловили міліціонери. Підозрювані чоловіки виявилися рецидивістами, а жінка - співмешканкою одного з них. Усі троє зізналися. Кажуть, були п’яні й мало що пам'ятають.

Затриманий:

- Навіщо вам потрібні 10 гривень?

- Не знаю.

Затриманий:

- Я его не знал раньше. Выпили, туда-сюда, ну, и пошло.

Трійці загрожує від семи до десяти років ув’язнення. Слідчі припускають, суд врахує попередньє кримінальне минуле кожного, й не попустить.

Олександр Дем’янчук. Ігор Молчанов. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.