Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 15 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Броварах, що на Київщині, боксер пограбував заправку

21 січня 2010, 12:23
Дата ефіру/події: Четвер, 21 січня 12:23

Молодик працював неподалік АЗС охоронцем. Брав касу вночі й у масці. Погрожуючи касирові іграшковим пістолетом, нападник виніс майже на дві з половиною тисячі гривень.

АЗС пограбували глухої ночі. До віконця касира підійшов чоловік. Постукав. Коли відчинилося скло, просунув руку з пістолетом і почав вимагати гроші. Переляканий працівник віддав усе.

Володимир, касир:

- Пістолет направили на мене. Було страшно, да. Я не знав, справжній чи ні, була ніч. Ризикувать не знаю, тоді не було можливості. У нас тільки маленьке віконце. Всі вікна закриті. Він постукав, я відкрив. Тільки тоді побачив що він у масці.

Працівник заправки натиснув на тривожну кнопку, та розбійник устиг накивати п'ятами. Міліціонери опитували всіх, хто міг бодай щось бачити. Через дорогу від АЗС - ресторанчик. Охоронець цього закладу і впав в очі слідчим.

Сергій Ліза, оперуповноважений відділу Броварського МВ міліції:

- Я запідозрив охоронця, який нервував. Я його доставив до Броварського МВ, і він мені розповів, що за допомогою пістолета скоїв напад на заправку. оперативним шляхом було встановлено речові докази. Маску, пістолет. І куртку. Йому вже нікуди було опиратися.

Грабіжником виявився двадцятип'ятирічний кандидат у майстри спорту з боксу. Злочин планував заздалегідь.

Олексій Кирильчук, керівник Броварського МВ міліції:

- Кафе находиться в 150 метрах от АЗС. В принципе, он видел режим работы, что оператор в ночное время один находится. Заранее он планировал воскресенье. Дома взял съемную куртку, взял шапочку, и накануне около 9 вечера переоделся, сделал прорези в шапке.

З каси заправки грабіжник забрав майже дві з половиною тисячі гривень. Тисячу віддав матері, на решту купив собі медичних препаратів для спорту.

Затриманий:

- Мало платили?

- Ні, нормально.

- Тоді навіщо?

- Ну, от так получилось. Ні з того ні з сього.

- За твій злочин знаєш скільки дають?

- Да.

- Скільки?

- Десять.

- 10 років?

- Да.

- І як ти думаєш, які твої шанси?

- Я вже зараз нічого не думаю. Глупость просто зделал, и всё!

Тарас Білаш, Аркадій Моос. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.