Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Злодій сховався від правоохоронців під диваном

21 січня 2010, 12:40
Дата ефіру/події: Четвер, 21 січня 12:40

Злодій під диваном. До будинку мешканки Стрия серед ночі заліз крадій. Коли почав оглядати, що б його поцупити, приїхали правоохоронці. Аби не потрапити до рук міліціонерів, чоловік сховався під канапою.

Господарі цього будинку поїхали за кордон. З їхньої відсутності й вирішив скористатися злочинець. Пішов грабувати вночі. Але не врахував одного.

Віктор Цап, керівник Стрийського відділу ДСО:

- Спрацювала сигналізація. Одразу був направлений наряд, який виїхав на спрацювання. Приїхав на об’єкт, не зважаючи на складні погодні умови, які в той день були, вклались в три хвилини.

Прибувши до будинку, правоохоронці одразу побачили розбите вікно. Коли зайшли до оселі, спочатку здалося, що там нікого не було. Роздивилися пильніше - й помітили чиїсь ноги.

Михайло Пастернак, співробітник Стрийського відділу ДСО:

- Злочинець находився під диваном. Він заховався, хіба торчали кросівки і трохи ноги. Він просто лежав. Думав, що ми його не замітимо, проігноруємо. Думав, що таким чином сховався.

Коли крадій зрозумів, що його викрили, сам виліз з-під канапи. Злодія відвезли до райвідділку. Проти нього порушили карну справу.

Уляна Сенько, Андрій Козлов, Львівська область. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.