Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Полтавщині схопили крадія, що може відчинити будь-які двері

21 січня 2010, 13:11
Дата ефіру/події: Четвер, 21 січня 13:11

Правоохоронці вражені, фахівці спантеличені. На Полтавщині схопили квартирного крадія, що може відчинити будь-які двері. Приладдя митця не відоме в Україні.

На справу - при всій зброї! Чорна куртка, рукавички, шапка з прорізами, біноклі й величезна сумка з приладдям. Такий арсенал у крадія міліціонери бачать уперше: дві сотні різноманітних ключів, сотня відмичок.

Василь Овчаренко, керівник Кременчуцького МУ міліції:

- Немає такого замка, який би він не міг відкрити на сьогоднішній день. Всі ці пристосування він привіз з Росії, ну, практично всі. Більшість не мають на сьогоднішній день у нас аналогів. Ми в перший раз з таким стикнулися, що маються такі інструменти.

Усім, свої крадійські навички молодик набув завдяки Інтернету. А потрібне приладдя купував у Москві, куди вряди-годи навідувався, начебто, на заробітки.

Затриманий:

- Эта информация сейчас свободно находится в интернете, с видеосъемками, с устным описанием. Я решил попробовать, думал, у меня получится. К сожалению, это, видать, не мое.

Затриманий запевняє: обікрасти встиг лише чотири квартири. У правоохоронців інша арифметика - непроханий гість навідався щонайменше до десятка осель. Та й вилученого майна немало.

Василь Овчаренко, керівник Кременчуцького МУ міліції:

- Викрадав, ну, можна сказати, вироби із золота, гроші, оргтехніку. Ну, можна сказати, все, що можна було вмістити у сумку, викрадав. Вилучені у нього два автомобілі, які він придбав за рахунок цих квартирних крадіжок. Приблизна сума всього того, що вилучено, на сьогоднішній день це більше, ніж 300 тисяч гривень.

Розплатитися за злочини молодикові доведеться власною квартирою. Після суду все його майно конфіскують. Домівкою для крадія на найближчі роки стане в’язниця.

Інна Дудченко, Олександр Петрушко, Полтавська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.