Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині медсестра викрадала ліки, призначені для хворих

21 січня 2010, 14:11
Дата ефіру/події: Четвер, 21 січня 14:11

Злодійка в білому халаті. На Львівщині працівниця наркодиспансеру викрадала ліки, призначені для хворих. У її кишенях знайшли наркотики та сильні препарати. На "чорному ринку" вони коштують кілька тисяч гривень.

Жінка працювала старшою медсестрою лише три місяці, й за цей час устигла вигадати хитру схему - самочинно "корегувала" призначення лікаря.

Дмитро Розумовський, керівник відділу ГУ МВС України у Львівській області:

- Коли виписував, наприклад, хворому дві таблетки, вона давала одну, або взагалі не давала, а ці таблетки собі залишала.

Вкрадені пігулки - це наркотики і психотропні речовини, яких просто так у аптеці не купиш. На "чорному ринку" лише одне паковання коштує близько трьохсот гривень.

Дмитро Розумовський, керівник відділу ГУ МВС України у Львівській області:

- Такі ліки даються тільки згідно рецепту і призначення лікаря, тому що вони дійсно можуть нанести шкоду людині, і призвести навіть до смерті або до наркотичної залежності.

Затримана твердить: вкрадені ліки роздавала іншим хворим. На власний розсуд. Начебто задарма. Проте цьому міліціонери не вірять. Триває слідство. Злодійку в білому халаті судитимуть одразу за кількома статтями Кримінального Кодексу.

Галина Лемішко, Андрій Козлов, Львівська область. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.