Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 12 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині викрили цілу мережу сексуальних розваг

21 січня 2010, 15:13
Дата ефіру/події: Четвер, 21 січня 15:13

Два роки вони змушували неповнолітніх до проституції. Керував постачанням "живого" товару на Волині колишній тюряжник. А допомагали йому в цьому адміністратори готелів, таксисти, працівники саун.

Зорян Анатолійович, сутенер:

- Зорян Анатолійович, де ви гроші ці взяли, що можете пояснити? Чому вони світяться, і ваші руки?

- Я не знаю, чого ті гроші світяться?

- Ну, це ваші гроші?

- Да.

- Де ви їх взяли?

- В принципі, борг віддали я позичав. Дівчині одній позичав.

Такі "борги" рецидивістові Зоряну підлеглі зносили мало не пакетами. Маючи напохваті вісімнадцять жінок, зокрема, двох школярок. Спритник створив у Луцьку розгалужену мережу сексуальних розваг. Діяльність розгорнув ще позаторік, тільки-но відсидівши за сутенерство. Вже за два місяці угруповання нараховувало понад десять осіб. Практично всі раніше сиділи. Виняток - жінки, яких вербували.

Тетяна, повія:

- Подружка була. Ми з нею довгий час дружили. І був такий момент, коли мені терміново була потрібна якась матеріальна допомога і вона запропонувала мені такий варіант.

Тетяна мала свій графік роботи, три рази на тиждень. Година втіхи коштувала від п'ятдесяти до ста двадцяти доларів.

Петро Шпига, керівник сектору УМВС України у Волинській області:

- Дівчата підшуковувалися різні. Не можна говорити, що вони були тільки з бідних сімей, віддалених районів. Категорія досить різна: є особи, які займались проституцією до даного часу в складі інших ОЗГ, є молоді з неповних сімей.

Пропонували панянок клієнтам адміністратори готелів, покоївки, працівники саун. За ніч ці люди могли збагатитися на 300 гривень. Гроші - дріб’язкові у порівнянні з добовим прибутком спритників. Ті заробляли більше п’яти тисяч.

Богдан, затриманий:

- Я здійснював нагляд за повіями. Зводив клієнтів на квартирах, збирав з них гроші, забезпечував охорону. Приблизно такою діяльністю займався рік часу. Після цього нас затримали працівники міліції.

Тепер Богданові та компанії світить до семи років буцегарні. Дівчат не каратимуть. У справі вони фігуруватимуть як свідки. І не факт, кажуть міліціонери, що закинуть своє ремесло. Адже зазвичай вісім з десяти повій після втрати такої от роботи за місяць-другий знову беруться за старе.

Олександр Стернічук, Інна Суховерхова, Луцьк, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.