Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Двоє молодиків на Дніпропетровщині грабували з електрошокером

22 січня 2010, 11:22
Дата ефіру/події: П’ятниця, 22 січня 11:22

Пістолет - гучно, ніж - небезпечно, електрошокер - зручно. Саме з цим приладом двоє молодиків на Дніпропетровщині подалися грабувати. Обікрасти змогли, але самі себе й викрили.

Електрошокер, непримітний одяг і темні провулки - все, що треба для справи, подумали два молодики і поїхали до Дніпродзержинська грабувати. Не встигли відійти від вокзалу, як на горизонті замайоріла і жадана жертва.

Олександр Журавель, заступник керівника відділу Дніпродзержинського МУ міліції:

- Приехали они в город на электричке. По словам младшего, старший предложил заработать денег таким путем. Встретили они девушку, которая шла по пути им навстречу, и созрел план напасть на нее.

Кілька хвилин малолюдною стежкою від міської залізниці. Такий шлях від роботи молода жінка долає щодня. На годиннику восьма вечора. Перехожих мало, освітлення майже немає.

Постраждала:

- Ну, так посмотрела вниз по тропинке, что никого нет, идет только мужчина с женщиной. Ну, начала я спускаться. Мужчина с женщиной прошли возле меня. Откуда взялись два парня - я не знаю.

Один з молодиків ухопився за жіночу сумку, інший - дістав електрошокер. Але швидко і тихо відключити жертву грабіжникам не вдалося. Правоохоронці припускають: молодики навіть не знали, як правильно використовувати прилад.

Олена Дзидзюра, старший слідчий Дніпродзержинського МУ міліції:

- Электрошокер - это предмет, который поражает на близком расстоянии путем электрического разряда. Однако во время применения он не оказал ожидаемого эффекта по той причине, что он не коснулся тела потерпевшей.

Жертва відчайдушно опиралася і кликала на допомогу. Навіть коли її повалили на землю і почали бити, міцно трималася за сумку.

Затриманий:

- Ударили ее спереди в лицо электрошокером. Она не среагировала, друг ударил ее кулаком, она упала, мы забрали сумку и убежали.

Гроші, мобільний телефон, золота каблучка. Товариши раділи наживі, але недовго. Вже за півгодини їх шукали міліціонери. Описати обличчя нападників постраждала не змогла, лише одяг і зріст. Та грабіжники видали себе самі. Одразу ж скористалися вкраденим телефоном. Не товаришують із законом молодики не вперше. За плечима старшого - одна судимість, його друг встиг відзначитися вже тричі. Стаття вже та ж сама - грабіж. Та цього разу за ґратами їм доведеться затриматися довше, років на 10.

Інна Дудченко, Артур Терещенко, Дніпропетровська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.