Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Тернополі звичайна сварка в барі закінчилась вбивством

22 січня 2010, 13:00
Дата ефіру/події: П’ятниця, 22 січня 13:00

Гуляли аж до ранку, зачепилися з сусідами в барі, й додому вже не дійшли. Звичайна сварка захмелілих і молодих у розважальному закладі Тернополя закінчилася кривавою розправою.

Двері цього бару відкриті з ночі. О п’ятій ранку між захмелілими хлопцями двох різних компаній виникла сварка. Суперечки в барі - справа звична. Відвідувачі втихомирилися й цього разу. Але не надовго.

Михайло Денисовський, керівник Тернопільського МВ міліції:

- Під час конфлікту в одній із груп знаходився раніше судимий, сім з половиною років провів в місцях позбавлення волі. Нібито, цей конфлікт вони між собою улагодили, не було ніяких, нібито, казусів між ними, і вони розійшлися.

Першим пішов колишній тюряжник. Викликав таксі й поїхав додому. Але лише для того, щоб узяти кухняного ножа. Потім повернувся до бару, й чекав на своїх кривдників біля входу. Щойно недруги - двоє братів - вийшли з приміщення, чоловік дістав зброю. Молодший одразу побіг до охоронця закладу. Старший - лишився з убивцею. Чотири удари в серце. Хлопець помер ще до приїзду швидкої. Нападник одразу зник. Та за дві години він був уже у відділку.

Олександра Гриньків, заступник керівника відділу УМВС України в Тернопільській області:

- Порушено кримінальну справу за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України, тобто, умисне вбивство, за яке передбачено покарання у виді від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Чому посварилися молодики - невідомо. Тепер згадуватимуть один одного ціле життя: хто у в’язниці, хто - над останніми знімками рідної людини.

Інна Дудченко, Сергій Шворников, Тернопіль, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.