Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Працівник автостоянки вирішив проїхатися на чужому авто

25 січня 2010, 09:39
Дата ефіру/події: Понеділок, 25 січня 09:39

Щоб тепер ключі від машини - чужій людині? Та ніколи. Так каже житель донецької Макіївки після нещодавньої пригоди на мийці. Чоловік, як завжди, приїхав помити авто, дав ключі працівникові, щоб він опісля поставив її на стоянку. Та мийник, не закінчивши марафету, чомусь сів до машини й поїхав собі кататися.

Працівник мав помити машину й поставити її на паркування. З марафетом упорався, і вирішив: а чому б не проїхатися містом? Тішився недовго, бо вскочив у халепу.

Руслан Мангушев, співробітник Макіївського МУ міліції:

- Получил сообщение, что неизвестный гражданин на "Фольксвагене Пассат" черного цвета зацепил другую иномарку, модель не установлена, сбил зеркало и скрылся.

Зупинили викрадача через 15 хвилин після повідомлення про зіткнення. Він заблукав у кварталі.

Спартак Ткачук, співробітник Макіївського МУ міліції:

- На наши требования остановиться отказывался. Я оббежал со стороны машину, вытащил его из-за руля. Напарник забежал в машину, остановил ее, на угонщика надели наручники.

Коли власникові авто зателефонували з міліції, він уже спав. Його легковик був брудний і з пошкодженим корпусом.

Євген, постраждалий:

- Вместе с сотрудниками милиции я проехал к месту задержания и нахождения машины. После забрал машину под сохранность, и поехал домой. Какие эмоции? Переживал, конечно же. Это мой личный автотранспорт. Хотелось, чтобы все было нормально.

Після цього випадку Євген ніколи вже не даватиме ключів чужій людині. А ось горе-мандрівник з мийки, ще й з кримінальним минулим, сидітиме вдруге: років зоп'ять.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецька область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.