Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Чернігівщині двоє нероб задушили та пограбували пенсіонерку

25 січня 2010, 11:37
Дата ефіру/події: Понеділок, 25 січня 11:37

На Чернігівщині двоє місцевих нероб задушили пенсіонерку. Вони дізналися, що жінка зібрала гроші на євровікна й навідалися, щоб пограбувати. Та віддати гроші просто так нещасна не захотіла.

Леонід Олександрович саме повертався з роботи, коли побачив якусь метушню на вулиці.

Леонід Олександрович, мешканець м. Городні:

- Дошел сюда до переезда, вижу - одна милицейская машина обгоняет, другая. Думаю, что тут за облава? Подхожу сюда - стоит толпа. Говорю, что тут за дела? "Лидочку задавили…"

Біля будинку сусідки людно. Заплакана місцева соціальна працівниця розповідає, як стомилася чекати транспорту на зупинці неподалік, й вирішила зайти погрітися до своєї приятельки, що мешкала сама.

Лідія Олекесандрівна, мешканка м. Городні:

- Михайловна! Михайловна! Вижу - окна закрытые. Попросила Галю, зашли, а она лежит на полу.

Роман Лутченко, перший заступник керівника Городнянського РВ міліції:

- В доме находился труп женщины 47-го года рождения. Она лежала на полу собственного дома. Было видно, что она была удушена каким-то предметом, потому что на шее были две борозды.

Міліціонери почали опитувати місцевих, і невдовзі дізналися, що напередодні ввечері вулицею вешталися двоє нероб.

Роман Лутченко, перший заступник керівника Городнянського РВ міліції:

- Первый 74 года рождения. Ранее неоднократно судим за совершение кражи и ДТП. Вернулся из мест лишения свободы буквально месяц назад. Второй 89 года рождения, ранее также неоднократно судимый.

Після спілкування з правоохоронцями підозрювані в усьому зізналися. Розповіли, як шукали грошей на випивку, й забрели до оселі самотньої жінки. Кілька секунд - і нехитрі хатні засуви не витримують дужого удару. Ось і перелякана господиня.

Підозрюваний:

- Я ее ударил, а потом Сашко ударил ее еще ногой. Сначала рукой по лицу. Потом я взял ее за плечи и посадил на топчан, и дал еще пощечину.

Зловмисники почали вимагати гроші, проте, жінка не злякалася. Вона впізнала своїх непроханих гостей, і пригрозила їм міліцією. Коли ж на шиї зашморгнувся пасок від халата, поступилася й віддала все, що мала: дві тисячі гривень і мобільний.

Підозрюваний:

- Только собрались уходить, дошли до дверей, Сашко говорит: "Как, ее оставлять?" Думали связать, а потом решили убить. Взяли пояс и душили. Я держал ей рот, а Сашко пошел по переноску, и переноской ее задушили.

Після скоєного нападники втекли до іншого села й добряче погуляли в шинку. Та жирували недовго. Тепер обидва в СІЗО, готуються до нових тюремних університетів - за вбивство селянки їм загрожує по п’ятнадцять років. За вбитою жінкою жалкує все село. Люди кажуть, прожила б довше, якби менше розповідала про те, що надбала.

Лідія Олександрівна, мешканка м. Городні:

- Знали.. Тем более, что она еще поговаривала: окна хочет пластиковые ставить, и уже записалась на март месяц. А хлопцы такие, что выпить и погулять.

Андрій Герко, Кирило Коротких, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.