Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Запоріжжі ліфт убив вагітну дівчину

27 січня 2010, 10:36
Дата ефіру/події: Середа, 27 січня 10:36

У Запоріжжі шукають винних у смерті вагітної дівчини: двадцятирічну майбутню маму розчавив ліфт у багатоповерхівці. Деталі з місця подій.

Трагедія сталася в будинку на вулиці Тбіліській. 20-річна Яна саме заходила у ліфт на першому поверсі. Що сталося далі - з'ясовують правоохоронці. За однією з версій, дівчина на п'ятому місяці вагітності заходила в кабіну, і цієї миті ліфт рушив. За іншою, дівчина вже зайшла, але внутрішні двері чомусь залишилися відкритими, і її нога потрапила в отвір між кабіною та стіною шахти.

В'ячеслав Євтушенко, лікар швидкої:

- Часть тела была зажата в шахте лифта, а часть оставалась в лифте. Смерть Наступила мгновенно. Наверное, ее обнаружили случайно: вышел из квартиры мужчина, который собирался куда-то ехать.

Про можливі причини трагедії говорять обережно. В запорізькій мерії запевняють: 2004-го цей ліфт капітально ремонтували. За чотири роки його ретельно перевірили. Чиновники кажуть, під час страшної події ремонтували інший підйомник цього ж будинку. На запитання, чи міг вплинути ремонт на дивну поведінку ліфта-вбивці, відповіді поки немає.

Олег Дорофеєв, заступник Запорізького міського голови:

- И в момент происшествия, действительно, находился электромонтер этой компании. В лифтерской занимался вторым лифтом. Говорить, кто виноват сейчас, я не буду. Давайте дождемся выводов следственной комиссии.

Розслідують цей випадок слідчі прокуратури Орджонікідзевського району Запоріжжя.

Дмитро Беценко, заступник прокурора Орджонікідзевського району м. Запоріжжя:

- На теперішній час триває дослідча перевірка, і сьогодні буде порушена кримінальна справа за ст. 367 ч. 2 КК Украины: "службова недбалість".

Правоохоронці кажуть, необхідно провести низку експертиз та отримати технічні висновки спеціалістів. Тільки тоді вони зможуть назвати причину страшної смерті.

Сергій Орлов, Микола Латкін. Запоріжжя. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.