Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму чоловік застрелив колишню співмешканку та підпалив себе

27 січня 2010, 14:12
Дата ефіру/події: Середа, 27 січня 14:12

Гроші стали причиною трагедії, що розігралася в тихому прибережному селищі Криму. Чоловік вважав себе скривдженим під час розділу майна. І виправив ситуацію неординарно: застрелив колишню подругу, а потім підпалив її труп. І себе.

До міліції зателефонували рятувальники. Після ліквідації займання в приватному будинку знайшли два обгорілі трупи: чоловіка і жінки.

Ірина Бессараб, співробітник Сакського МРВ міліції:

- К тому же, труп женщины был с огнестрельным ранением. Охотничье ружье находилось здесь же, в руках у погибшего мужчины.

Вадим Павлов, керівник сектора КР Сакського МРВ міліції:

- По проведенной проверке, зарегистрировано данное ружье было на ее бывшего сожителя.

Загадкові смерті почали розплутувати. Знайшли очевидців, які розповіли: вранці загиблий приїхав у село і пішов до будинку. З собою ніс рушницю.

Василь Кузнецов, перший заступник керівника Сакського МРВ міліції:

- В ходе проведенных оперативно-розыскных мероприятий было установлено, что мужчина и женщина являлись сожителями. Проживали долгое время в данном домовладении. Но вследствие определенных обстоятельств они несколько месяцев назад расстались.

Ірина Бессараб, співробітник Сакського МРВ міліції:

- После того, как они расстались, они никак не могли поделить совместно нажитое имущество. К тому же, он постоянно ее ревновал, на этой почве постоянно возникали скандалы, которые перерастали иногда в бурные ссоры и выяснения отношений.

Оперативники з'ясували, що торік у листопаді під час чергового скандалу колишній співмешканець зламав подрузі щелепу. Про інцидент стало відомо міліції: готували матеріали для порушення кримінальної справи.

Василь Кузнецов, перший заступник керівника Сакського МРВ міліції:

- Но, как бывает в жизни, сожительница через определенный промежуток времени решила обратиться в милицию с заявлением о том, что она не имеет претензий к своему бывшему сожителю.

Таким чином, жінка сподівалася залагодити тривалий конфлікт: вона не висуває претензій за каліцтво, а він залишає їй спільно нажите добро. Спочатку чоловік, начебто, оцінив вчинок колишньої коханої.

Ірина Бессараб, співробітник Сакського МРВ міліції:

- Время показало, что мужчина так и не успокоился. Спустя всего полтора месяца, он, взяв ружье, пришел к своей бывшей возлюбленной выяснять отношения. Что там было, что произошло у них, никто не знает, кроме них двоих. Но ни он, ни она уже нам об этом не расскажут.

Чи то чоловік спочатку хотів убити жінку, чи мав намір її налякати, і вбив з необережності. Та застреливши 32-річну співмешканку, він вирішив звести рахунки з життям.

Вадим Павлов, керівник сектора Сакського МРВ міліції:

- Пытаясь покончить жизнь самоубийством, он произвел еще один выстрел, но произошла осечка. Из-за этого, по предположениям, он открыл газовую плиту, пустил газ, облил всю квартиру бензином, поджег себя и труп женщины.

За фактом трагедії порушили кримінальну справа за статтею "вбивство". От тільки обвинувачувати вже нема кого.

Світлана Скляренко, Юрій Ламзін, Крим, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.