Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Дніпропетровщині хлопець побив та хотів пограбувати свою прабабусю

27 січня 2010, 11:33
Дата ефіру/події: Середа, 27 січня 11:33

Грабувати незнайомців небезпечно й складно, обчистити рідних - зручно й легко. Так гадав 20-річний мешканець Дніпропетровщини, й вирішив навідатися до своєї прабабусі. Розжитися на гроші завадили сусіди. Та жінці міцно дісталося від нащадка. Тепер її життя рятують лікарі.

Страшний крик о першій ночі підняв на ноги п’ятиповерхівку. Волання доносилися з квартири самотньої бабусі. Жінці 95 років, інвалід першої групи, прикута до візка.

Олександр Гращенков, перший заступник керівника Баглійського РВ міліції:

- Соседи услышали крик, и у соседей был ключ от квартиры. Они, открыв двери, увидели бабушку в крови и услышали, что хлопнула оконная рама. То есть, соседи спугнули преступника и, судя по всему, он оттуда очень быстро уходил, выпрыгивал из окна.

Непритомну жінку відвезли до лікарні й прооперували. Робити подальші прогнози медики не беруться: рани серйозні, організм слабкий.

Олександр Курінний, в.о. завідувача відділення лікарні:

- Состояние больной в настоящее время оценивается как тяжелое. У больной имеется тяжелая черепно-мозговая травма, проводятся все необходимые диагностико-лечебные мероприятия для улучшения состояния пациентки.

Постраждала пенсіонерка до тями не приходить, описати прикмети злочинця нікому. Правоохоронці починають шукати підозрюваних. Зупиняються на 20-річному правнукові бабусі. Роботи немає, був засуджений за крадіжку, ще й шкутильгає з ночі. Кілька допитів - і молодик зізнається. Каже, прийшов допомогти старенькій. Узяв у неї гроші, і гайда за продуктами. Решту, 170 гривень, вдячна бабуся вирішила віддати онуку. Гроші протринькав з другом. Добряче хильнувши, вирішив навідати стару ще раз, й крадькома взяти пару сот гривень. Але жінка не спала, й одразу здійняла галас.

Затриманий:

- Просто хотел ее оглушить, чтобы она не орала, потому что она начала орать, и хотел ее оглушить, и нанес ей удары по голове. Потом несколько ударов руками по корпусу и начал искать деньги.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею "Замах на навмисне вбивство з корисливих мотивів". А це - 15 років позбавлення волі, або довічне ув’язнення.

Інна Дудченко, Артур Терещенко, Дніпропетровська область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.