Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Псевдоміліціонери забирали гроші у пасажирів на залізниці

27 січня 2010, 12:00
Дата ефіру/події: Середа, 27 січня 12:00

Правоохоронці забирали гроші в пасажирів на залізниці. В цьому були впевнені ошукані люди. Тільки один із постраждалих наважився поскаржитися на міліцію міліції. І там з’ясували, що грабували людей несправжні колеги.

Псевдоміліціонери "спеціалізувалися" на пасажирах, які курять у тамбурах електропотягів. Це заборонено, а тому шахраї вимагали штраф. Пізніше один з таких оштрафованих впізнав учорашніх правоохоронців. Ті були вже в цивільному. А поряд були справжні стражі порядку. До них і звернувся.

Євген Подкорчук, керівник відділу міліції Південної залізниці:

- Під час слідування електропотягом "Мерчик-Харків" до нього підійшли дві невідомі особи та представились працівниками міліції. Причому, ці вказані особи пред'явили йому обгортку службового посвідчення з написом "міліція" та відкрито заволоділи його грошима.

Дмитро Столяренко, заступник керівника відділу міліції Південної залізниці:

- Были задержаны двое мужчин по подозрению в совершении данного преступления, один из которых - житель города Луцка, 28 лет, ранее неоднократно судимый за совершение тяжких преступлений. Второй - житель города Харькова, 68 года рождения, ранее не судимый, которые дали признательные показания.

Затримані розповіли: називалися працівниками міліції й шукали приводу "поговорити" з поодинокими пасажирами. Вимагали посвідчення особи, а потім пропонували вийти з ними.

Затриманий:

- Вышли в коридор, начали с ним разговаривать, поинтересовались, кто он, что. Потом спросили за деньги, он достал телефон, студенческий билет. Потом я телефон этот забрал просто и ушел.

Затримані зізналися, що викриття не очікували. Розрахунок був простий: навряд чи ображені люди підуть скаржитись на правоохоронців у міліцію.

Ганна Силаєва, В’ячеслав Душка, Харків. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.