Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі волоцюги ледве не вбили свого приятеля

27 січня 2010, 14:05
Дата ефіру/події: Середа, 27 січня 14:05

Небезпечна компанія мало не призвела до загибелі мешканця Одеси. Він товаришував і пиячив із волоцюгами, а ті його ледве не вбили. Чи такі вже безневинні жебраки - історія з одеським колоритом.

Поблизу одеського Привозу, в будинку дореволюційної доби, мешкав Аркадій. Батьки непутящого нероби вклали гроші в ремонт його квартири на другому поверсі. Однак така турбота мало хвилювала чоловіка. Той товаришував з волоцюгами, влаштовував з ними гучні гулянки.

Станислав Змієвський, мешканець м. Одеси:

- Да, из-за того, что не закрыта галерея, бывают случаи, когда на крыше остаются люди там. Шум по ночам. У меня квартира прямо под лестницей находится, ночью иногда гасают всякие персонажи, поэтому бывает иногда даже страшно.

Олег Кабанов, мешканець м. Одеси:

- Да, там стекла били, какие-то соседу ручку оторвали, там крик, шум был, милиция приезжала, спрашивала. Но кто там, что там - без понятия.

Під час чергової пиятики скінчився спирт, яким частувалися. Троє гостей, серед яких дві дівчини та молодик, відразу зметикували, як продовжити вечірку.

Оперативний співробітник ГУ МВС України в Одеській області:

- Непосредственно мужчина, который также задержан на данный момент, у него возник умысел, чтобы потерпевший после употребления спиртных напитков заснул, после чего вместе с женщинами вынести его имущество. Однако мужчина долго не засыпал, потом между ними возник конфликт.

Господар не дав волоцюгам винести нові батареї опалення. Гості збили його з ніг. Одна дівчина стала душити його шнуром від зарядки мобільного, а спільники били по ногах кухонним ножем.

Оперативний співробітник ГУ МВС України в Одеській області:

- Потерял сознание потерпевший. Они воспользовались тем, что он без сознания, взяли ключи, вынесли данные батареи, взяли еще по мелочи - постельное белье, куртку его, все по мелочи. Раздели его, разбили телевизор, пытались оттуда цветной металл достать.

Після такого гармидеру гості закрили постраждалого в квартирі і втекли. Тільки за два дні батьки знайшли пораненого сина, і звернулися до міліції. Того ж таки дня правоохоронці затримали трьох нероб. Ті розповіли: за поцуплені батареї вторгували аж... 20 гривень. Вік волоцюг - 25-30 років. Двоє вже сиділи раніше за крадіжки. Судячи з усього, тепер весела компанія помандрує за ґрати у повному складі.

З Одеси - Оксана Піднебесна, Влад Величко, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.