Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Кам'янці-Подільському 16-річна дівчина вбила свого батька

28 січня 2010, 10:53
Дата ефіру/події: Четвер, 28 січня 10:53

В Кам'янці-Подільському відзначали шістнадцятиліття дівчини. Та так, що батько іменинниці помер, а її судитимуть за вбивство.

У свій 16-й день народження дівчина прагла одного: повеселитися від душі, та подалі від батька. З дитинства спогадів про нього небагато. Усі однакові - завше п’яний, завжди сварливий.

Затримана:

- З мамою в мене дуже хороші відносини були, з батьком - постійно сварилися. Він мене обзивав, називав.

- А чого?

- Він робив ні з того ні з сього проблему. Так було постійно. Битися. Битися любив. Бив мене, маму. Називав, обзивав. Пив дуже.

Життям дочки і мати не надто переймалася. Частенько тікала з дому, шукала щастя за межами родини.

Володимир Гук, заступник керівника відділу УМВСУ в Хмельницькій області:

- Мати дівчинки також не завжди належної уваги вихованню дитини, оскільки могла залишати домівку. А дівчинка, практично, попадала під вплив батька.

Терпець урвався, коли юнці виповнилося 16-ть. Трохи хильнувши з друзями, вона заскочила на хвилину додому - перевдягнутися. З пляшкою оковитої на ліжку лежав батько. Чергової сварки було не уникнути.

Юрій Возборський, керівник відділу УМВСУ в Хмельницькій області:

- Між молодими особами і батьком цієї дівчини виникла суперечка, під час якої молоді особи почали наносити тілесні ушкодження батькові дівчини. Під час цієї суперечки, бійки дівчина взяла в руки табуретку, якою нанесла два удари по голові батькові, які в подальшому і призвели до його смерті.

Перелякані друзі викликали міліцію. Дівчина швидко опанувала себе, і вже по-дорослому, спокійно розповіла слідчим, як усе сталося: де стояла, як била.

Затримана:

- У мене тут стояла табуретка, я взяла табуретку, і получилося по той, по голові. Ось сюда ударила.

Дитинство без любові батьків - випробування не з легких, зазначають правоохоронці. А далі дівчині буде ще важче, доведеться виживати за ґратами.

Юрій Возборський, керівник відділу УМВСУ в Хмельницькій області:

- Слід зазначити, що сьогодні всього на обліку органів внутрішніх справ перебуває 1330 неблагополучних сімей, в яких виховуються неповнолітні діти. Вказані діти потребують посиленої уваги, оскільки те оточення, в якому вони знаходяться, ті стосунки, які виникають у них із батьками, звісно, мають негативний наслідок на формування психології підлітка і на ті вчинки, які вони після цього можуть скоїти.

Інна Дудченко, Інесса Пронік, Хмельницька область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.