Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 12 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Харкові згорів кіоск разом з продавщицею всередині

29 січня 2010, 09:37
Дата ефіру/події: П’ятниця, 29 січня 09:37

Вночі у Харкові, просто в кіоску, згоріла продавщицею. Тридцятивосьмирічна жінка намагалася врятуватися, та на заваді став холодильник. Власник павільйону підраховує збитки, а міліція разом із пожежниками шукає склад злочину в його ставленні до комерції.

Кіоск, фактично, маленька крамничка, згорів ущент разом із крамом та продавщицею. Вихід з приміщення жінці перегородив холодильник, котрий зайнявся.

Ігор Лупандін, помічник керівника ГУ МНС у Харківській області:

- Она не могла сразу покинуть это помещение, ну, и по предварительным данным, она отдыхала в это время, потому что это круглосуточный киоск, и в это время очень мало покупателей. Есть предпосылки, что это все-таки произошло короткое замыкание электропроводки в холодильнике. Замкнуло, пошло распространение пожара, перекинулось на товары.

Олег Ратницький, свідок:

- Тут куча обогревателей. Вон один валяется. Там второй валяется. Там еще где-то. И там на улице еще был обогреватель. Она, видно, все повключала… и оно все у нее загорелось.

На згарищі тепер "хазяйнує" місцевий мешканець Олег. Постійний клієнт, він добре знав продавщицю.

Олег Ратницький, свідок:

- Она только сменилась, первый день на смене была. В понедельник сменилась. В три часа меня участковый притянул сюда. Помоги, говорит, это… труп.

Рятувальники кажуть, кіоск працював з порушенням чи не усіх норм і правил: старі холодильники та побутові електрообігрівачі, захаращений вихід. В управлінні МНС визнають: таких потенційно небезпечних павільйонів у передмісті та дворах - безліч. Але перевіряти дотримання протипожежних правил малим бізнесом інспекторам дозволено тільки раз на п’ять років.

Ганна Силаєва, В’ячеслав Душка, Харків, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.