Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Києві згоріла вантажівка з декораціями для балету

29 січня 2010, 13:50
Дата ефіру/події: П’ятниця, 29 січня 13:50

Театральна пожежа сталася в Оболонському районі Києва: згоріла вантажівка з декораціями для балету. Автомобіль спалахнув, мов сірник, і до приїзду рятувальників залишився мало не сам каркас.

Ось цей металевий скелет - все, що залишилося від "Мерседесу". Пожежна частина - через річку, але навіть миттєве прибуття МНСівців не врятувало вантажівки.

Артур Доня, керівник пожежної частини Оболонського РУ МНС м. Києва:

- Приехали к месту, горел автомобиль "Мерседес". Уже огонь перешел на кабину. Сразу подали два ствола, быстренько прибили огонь, и начали разбирать все конструкции.

За роботою пожежників спантеличено спостерігає водій. Каже, на його очах годувальниця в одну мить перетворилася на смолоскип. За словами Олексія, зайнялося в кузові. Скільки їхав з червоним півнем на борту, й гадки не має. Каже, зупинився тільки коли інші водії почали сигналити та блимати фарами.

Олексій, постраждалий:

- Остановився, попід машиною глянув - не видно ніде нічого. Я думав, може, колесо - а тоді побачив, що з-під тенту валить дим.

Артур Доня, керівник, пожежної частини Оболонського РУ МНС м. Києва:

- Открыл, сорвал пломбы, открыл задние двери в кузов, и уже пламя усилилось в связи с поступлением воздуха.

Олексій їхав з Росії. І ось має. Не доїхав кількох кілометрів до митниці. Каже, віз театральні декорації одного з київських балетів.

Олексій, постраждалий:

- Я загрузив тут, у Києві. Це київський балет повіз на Пітер, вони на вихідних виступали в неділю, мене затаможили, і оце віз назад декорації. Там матраси якісь були, мішки, чемодани. Отого що осталося. Оце все чому загорілося - я не можу сказати.

Поки постраждалий писав пояснення, на місце приїхали власники згорілих декорацій. Молоді люди в розпачі. Пояснюють, про лихо самі щойно дізналися. А відтак - жодних коментарів.

Власник декорацій:

- Давайте разберемся, и мы все расскажем.

За кілька годин ми зв’язалися з директором балету. Той повідомив: у них і досі сушать голови, як це могло статися, та підраховують збитки. Чи вплине ця подія на перебіг гастролей, також поки не відомо.

Олександр Дем’янчук. Олександр Мироненко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.