Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У миколаївській лазні надавали інтим-послуги

29 січня 2010, 13:30
Дата ефіру/події: П’ятниця, 29 січня 13:30

Паровим лікуванням, чи купленим коханням? Чим насправді приваблюють відвідувачів миколаївські сауни - взялися перевірити місцеві правоохоронці. Щодругий заклад крім обіцяних оздоровчих процедур пропонує клієнтам послуги повій. Обшук однієї з лазень дав можливість продемонструвати вам цікаве відео.

Фізкультурно-оздоровчий, профілактично-лікувальний заклад. Велика назва маленької сауни. Лазня, здебільшого, порожня, та й басейн не надто популярний. Клієнти майже завжди в кімнаті відпочинку. Лазник, не соромлячись, розповідає правоохоронцям, які забаганки відвідувачів виконує.

Затриманий:

- Вызвал двух девочек клиенту.

- Для чего? Для оказания сексуальных услуг, простыми словами?

- Да.

- Что вы за это взяли?

- Две девочки 200 гривен.

- Двести гривен из расчета, почему 200 гривен?

- Это за вызов, за двух девочек.

Прибутки ризиковані, але стабільні, каже звідник. Про ще одне захоплення молодика міліціонери дізналися під час обшуку. У кожній кімнаті - відеокамери: за розвагами клієнтів той захоплено спостерігав з екранів моніторів. Усі відеозаписи долучають до справи. Та й самі дівчата за викликом нічого не приховують.

Затримана:

- Вы сегодня за что были задержаны?

- За то, что оказывала интимуслуги.

- Сколько вам клиент заплатил?

- Заплатил 350, 100 гривен отдали банщику. 250 - напополам с хозяйкой.

- Сколько вам остается?

- Сто двадцать пять.

Затриманих дівуль відправлять до відділку. Після складання адмінпротоколу та сплати символічного штрафу їх відпустять додому. А ось працівник лазні сяде за ґрати. За звідництво йому світить до двох років ув’язнення. Планують розібратися і з сумнівними саунами.

Ігор Блошко, керівник відділу УМВС України в Миколаївській області:

- Мы по проведенным рейдам подготовили действующие представления о возможном лишении предоставлять услуги населению такими саунами, именуемыми как физкультурно-оздоровительные комплексы.

На проституції ця сауна попадається вдруге. Першого разу звільнили "погорілого" працівника, але закладу не закрили. Правоохоронці сподіваються, що тепер рішення суду буде суворішим.

Інна Дудченко, Владислав Гнатенко, Миколаїв, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.