Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Конфлікт двох волоцюг став для одного з них смертельним

29 січня 2010, 12:14
Дата ефіру/події: П’ятниця, 29 січня 12:14

Двоє волоцюг із Донецька не поділили території. Під час чергової пиятики конфлікт став смертельним.

Для слюсаря ЖЕКу день видався не зовсім звичайним. Шукав у підвалі багатоповерхівки неполадки, а знайшов труп місцевого волоцюги. В грудях загиблого стирчав ніж, навколо - купа непотребу та продуктів.

Іван Ласкавий, керівник Куйбишевського РВ м. Донецька:

- Был обнаружен слесарем, который искал на теплотрассе прорывы. В ходе проведения оперативно-розыскных мероприятий был установлен мужчина 33 лет. Вместе с женщиной и нашим потерпевшим распивали спиртные напитки в этом подвале.

Причина розправи - розбірки двох безпритульних, які кулаками з’ясовували, хто в районі господар. Билися хвилин 5. Далі молодший схопив ножа, і наніс кілька ударів у груди суперника.

Затриманий:

- Он начал угрожать, грозиться, что я не буду находиться в этом районе. Он тут 46 лет прожил, а я тут никто. В ссоре конфликта я его ударил, положил на лопатки, случайно увидел нож.

Через таку собі випадковість лиходій чекає на вирок суду. Чолов'яга, який так і не встиг насолодитися владою над відвойованим районом, повністю зізнався у скоєному. За навмисне вбивство він відсидить у буцегарні від 7-ми до 15-ти років.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецьк, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.