Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 30 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мешканець Сумщини відповів на стусани жінки сокирою по обличчю

29 січня 2010, 12:40
Дата ефіру/події: П’ятниця, 29 січня 12:40

Сокирою по обличчю відповів дружині мешканець Сумщини. 46-тирічна жінка зачепила коханого за живе: назвала його невдахою. Ще й ляпаса відважила. Тож принижений мачо вирішив показати, на що здатен.

Ця жінка воліє сховатися від відеокамери. 46-річній пацієнтці нейрохірургічного відділення порубали сокирою обличчя.

Олександр Дмитренко, завідувач нейрохірургічного відділення лікарні:

- Это множественные повреждения и костей черепа, то есть, воздух попал даже в полость черепа, и повреждение мягких тканей верхнего века, множественные гематомы, переломы верхней челюсти. То есть, травма серьёзная, крайняя лицевая травма. Рубленые раны головы - это крайне редко, 1-2 случая в год поступают.

Це коханий так приголубив благовірну. Тепер каже: вона перша почала. Подружжя з села Ул’янівки звично дудлило горілку. Від тостів перейшли до лайки. Дружина, дарма, що сама не працювала, насіла на чоловіка, мовляв, безробітній невдаха. Виховувала милого стусанами.

Затриманий:

- Она уже для меня на той момент - все равно, что на меня нападает противник, все. Было б бревно - попал бы бревном по голове. А так попал топор под руку.

Пара ударів обухом - жінка впала, лежачій додав ще, вже лезом.

Валентина Аксенко, старший слідчий Білопільського РВ міліції:

- Зрозумівши, що накоїв невиправне, громадянин побіг до свого дільничного інспектора, і повідомив про те, що сталося. Вбив, саме вбив, він сказав.

У літній кухні, де мешкала пара, дільничний бідолахи не знайшов - ні живою, ні мертвої. Стікаючи кров’ю, жінка пошкандибала в лікарню. Нині загрози її життю немає. А чоловік буде самостверджуватися вже в тюрмі.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун, Сумщина, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.