Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Луганські правоохоронці затримали торгівців людьми

29 січня 2010, 12:59
Дата ефіру/події: П’ятниця, 29 січня 12:59

Україна - не бордель. Луганські правоохоронці затримали посередників, що продавали в Москву дівчат. У Російській столиці українки мали стати повіями.

Авто попереду поспішає на вокзал. У машині - двоє дівчат. З хвилини на хвилину їх мають посадити на потяг до російської столиці. Там їх чекає сутенер.

"Кіна" не буде. Посереднику, який мав доправити дівчат у Москву, скручують руки. Сам він виправдовується, дівчат майже не знає.

Затриманий:

- Девчонки попросили на вокзал.

- А чего они на вокзал ехали?

- Ну, уезжают они.

- А куда?

- В Москву.

- А чего они едут?

- А откуда я знаю.

"Хочемо в Росію," - кричать потенційні хвойди. Обурюються навіть, адже мету подорожі прекрасно знали.

Затримана:

- Ну, как бы, планировали в Москву на заработки. Работать, проституцией заниматься.

Роботи вдома немає. Не навчаються. Коштів на існування - катма. Двом дівчатам уже не вперше пропонують такий бізнес. Раніше відмовлялися - "умови праці" не влаштовували. А от в Росії їм запропонували "пристойні".

Затримана:

- Говорили. Вот эти парни, которые были в машине, говорили, что заработок - 50 на 50, говорили, что будет 2-комнатная квартира. Клиентов много, никто не обижает, все нормально, выходные есть.

Це не вперше, коли в Луганську дівчата пропадають, а потім їх у Москві знаходять, кажуть міліціонери. Українських посередників шукали довго. Ті відправляли до Москви дівчат, яким подекуди й 18-ти не було. Таким легше локшини навішати байками про розкішне життя.

Євген Клеван, Старший уповноважений ГУ МВС України в Луганській:

- Подбирали девушек не с благополучных семей. Тех, за которых родители, родственники не будут вспоминать, не будут искать, не объявят в розыск. Обещали им несбыточные богатства, что они заработают занятиям проституцией много денег, после чего девушки согласились, потому что тяжелое материальное положение.

Тепер за українських посередників візьметься правосуддя. Воно ґарантує їм до п’ятнадцяти років тюрми. То ж сьогодні потяг до Москви приїде без повій.

Борис Сачалко, Тетяна Погукай, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.