Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 23 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Сумський міліціонер здоров'ям поплатився за невдале парковання

3 лютого 2010, 11:09
Дата ефіру/події: Середа, 3 лютого 11:09

Сумський міліціонер дістав металевою трубою по голові. Дарма, що був у формі. Його разом із другом побили за те, що поставив автомобіль там, де звикли паркуватися інші.

Роман Полулях, постраждалий:

- Я получил телесные повреждения, один из них ударил меня металлическим предметом, похожим на трубу.

Роман має звання капітана, і про нічну зустріч із бешкетниками розповідає стисло. У чоловіка струс мозку, закрита черепна травма, на лобі з десяток швів. Дісталося, коли разом з другом повертався з гостей. Їхньому авто перегородила виїзд інша. На господаря чекали, сигналили, але марно.

Володимир Кузьменко, керівник сектору Сумського МУ міліції:

- Кілька разів ударили по колесу ногою. Спрацювала сигналізація, і з верхніх поверхів почулося: "Зараз вийду - вам ноги повисмикую!"

Вийшли одразу четверо. Покликали на розмову Романового друга.

Роман Полулях, постраждалий:

- Я услышал крик о помощи: "Помогите!" Я вышел из машины и увидел, как его возле подъезда избивают. Два человека находятся сверху на нем, третий возле него стоит.

Роман побіг на допомогу, але його перестріли. Офіцерський мундир нападника не зупинив.

Володимир Кузьменко, керівник сектору Сумського МУ міліції:

- Міліціонер впав заюшений кров’ю, і агресія цієї групи людей раптово зникла, вони зібралися і швиденько пішли у під'їзд будинку.

Їх затримали тієї самої ночі, щоправда, залізяки компанія вже встигла позбутися. За кривавий напад проти чоловіків порушили кримінальну справу одразу за двома статтями.

Олексій Дерев'янко, прес-секретар прокурора Сумської області:

- Умисне нанесення тілесних ушкоджень працівникові правоохоронних органів при виконанні службових обов’язків і хуліганство, пов’язане з опором представникові влади. Ці статті передбачають покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років.

Нападників перевірили: усі були тверезі. Та й території для їхнього авто поблизу будинку вистачало. У міліції припускають: конфлікт спровокували, бо звичне місце паркування, бачте, виявилося не вільним.

Оксана Москаленко, Олександр Федчун, Суми, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.