Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Днепропетровську вбили та пограбували працівника МНС

4 лютого 2010, 11:00
Дата ефіру/події: Четвер, 4 лютого 11:00

У Дніпропетровську загинув еменесівець. 28-річний капітан став жертвою двох розбійників. Вони напали на нього на вулиці: хотіли пограбувати, та побили до смерті. Забрали аж 100 гривень.

Кілька годин у кривавому заметі пролежав молодий капітан. Його тіло перехожі помітили лише вдосвіта.

Олександр Черняк, керівник відділу Дніпропетровського МУ міліції:

- В дежурную часть Бубушкинского райотдела обратились граждане, что возле дома номер 98 по проспекту Гагарина обнаружен мужчина, труп мужчины с рядом телесных повреждений.

З’ясувати особу загиблого відразу не вдалося. На обличчі - жодного живого місця. У кишенях - ні документів, ні телефона. Посвідчення й водійські права еменесівця знайшли на іншому боці вулиці. За добу міліціонери дізналися, як скоєно вбивство. Близько першої ночі 28-річний капітан повертався додому від друга.

Олександр Черняк, керівник відділу Дніпропетровського МУ міліції:

- Его сбили с ног, нанесли ряд ударов по голове, били ногами, телесные повреждения несовместимы с жизнью. Он умер, сразу на месте погиб.

Розтрощений череп і зламані кістки обличчя. Нелюдське побиття скоїли двоє братів. Молодшому - 17, його нещадність і лють жахають міліціонерів.

Руслан Шрам, оперуповноважений Бабушкінського РВ міліції м. Дніпропетровська:

- Один из них ранее судимый за хранение оружия огнестрельного и за разбойное нападение группой лиц. Второй его брат ранее не судимый, но дерзкий по натуре, в результате задержания оказывали сопротивление.

Два мобільних і близько ста гривень. Украдені речі й закривавлений одяг правоохоронці знайшли в помешканні злочинців. У вбивстві вони зізналися. Та вироку їм не пом'якшать: щонайменше, 10 років брати житимуть у в’язниці.

Інна Дудченко, Артур Терещенко, Дніпропетровськ, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.