Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві квартирний грабіжник користувався неуважністю господарів

4 лютого 2010, 13:03
Дата ефіру/події: Четвер, 4 лютого 13:03

У столиці затримали ввічливого крадія. Молодик користувався з неуважністю господарів. Дверей не виламував, а шукав незамкнені. Спокійно заходив. Брав верхній одяг або сумки і зникав.

Про підозрілого незнайомця, котрий дзвонив у всі двері в під'їзді, повідомила пенсіонерка з вулиці Червонопільської. Жінка розповіла, що помітила, як молодик натискає на кнопки та смикає за ручки. На місце приїхали міліціонери. Коли паркувалися біля будинку, з нього вийшов чоловік. На нього не звернули б уваги, та він чкурнув. Утікача впіймали й повернулися, аби з’ясувати, чи не накоїв бува чого.

Дмитро Кошолап, співробітник Подільського РУ міліції м. Києва:

- Доставили до місця події. Обійшовши декілька квартир, було встановлено, що даний громадянин викрав куртку із квартири, яка була незачинена. Тобто, хазяїва зайшли до будинку, і забули закрити за собою двері.

Молодик зізнався, що розраховував знайти в кишені гроші. Каже, в такий спосіб відвідав близько восьми помешкань. Найбільший вилов - тисяча гривень. На промисел ходив, коли закінчувалися гроші. Один такий візит забезпечував два тижні безтурботного життя. А господарі не одразу помічали, що зникли речі.

Підозрюваний:

- Заходил в парадный подъезд, проверял, может, кто-то из жителей забыл закрыть двери. Трогал за ручку - и если квартира открыта, заходил в прихожую.

Крадіжки підозрюваний пояснює своїм жалюгідним становищем після звільнення з в’язниці. Відсидів сім років за розбій. Випустили влітку.

Підозрюваний:

- Поначалу работал, была работа. Когда не стало работы, был вынужден совершать кражи.

Незабаром молодик знову повернеться за ґрати. Міліціонери ж радять громадянам подбати про безпеку своїх помешкань.

Ігор Корицький, головний фахівець відділу ГУ міліції м. Києва:

- Ніколи не забувайте зачиняти за собою двері на всі замки. Обов’язково поставте на двері вічко та захисний ланцюжок. Ніколи не відчиняйте двері, якщо не переконалися, що то знайомі.

Якщо ж помітили злочинця, або самі стали його жертвою, телефонуйте до міліції.

Олександр Дем’янчук. Олександр Мироненко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.