Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Двоє парубків у Дніпропетровську влаштували полювання на перехожих

5 лютого 2010, 11:37
Дата ефіру/події: П’ятниця, 5 лютого 11:37

Кортіло полювати, а до лісу далеко. Не міркуючи багато, двоє мешканців Дніпропетровська влаштували лови, не виходячи з квартири. Дістали рушницю й ну гатити в ящики та бляшанки в оселі. Потім - у перехожих.

Будинки - за дерева, сусіди - за дичину. Нічне полювання посеред міста влаштували двоє молодиків. Добряче хильнувши, студенти узяли рушницю. Щойно її придбали, тож нетерпеливилося перевірити у справі. Спочатку кулі полетіли в ящики й бляшанки у квартирі. Потім один із юнаків відчинив вікно. Перехожі спочатку навіть не здогадувалися, що стали жертвами п’яного полювання. Із синцями й гематомами, які дістали на вулиці невідомо звідки, зверталися до медиків.

Сергій Бабенко, заступник керівника Бабушкінського РВ міліції м. Дніпропетровська:

- Травмы разной степени есть. В основном легкие телесные повреждения, ушибы, гематомы.

До лікарів звернулися восьмеро, із заявами до міліції - вже десятеро. У скількох встиг влучити дніпропетровський "снайпер", тепер з’ясовують слідчі. Міліціонери полегшено зітхають: минулося без тяжких поранень. Зброя не бойова: травматична. До перехожих було далеко. Та й одяг на них товстий. Утім стрільцеві це покарання не пом’якшить.

Сергій Бабенко, заступник керівника Бабушкінського РВ міліції м. Дніпропетровська:

- В момент задержания вышеуказанный гражданин находился в состоянии алкогольного опьянения. Свои действия он пояснил очень просто: он развлекался таким способом, не осознавая степени тяжести впоследствии.

Гуляли хлопці не вперше. Сусіди про бешкетників навіть чути не хочуть.

Сусід:

- Ой, давайте не будем на эту тему.

- Ну, вы страдали от таких соседей?

- Естественно.

- Почему?

- Почему страдал? Потому что всюночные варьете здесь.

П’яних молодиків зі зброєю і п’ятьма ще не використаними коробками патронів затримали. Власник, 17-річний студент фізико-математичного факультету, запевняє: усе придбав у крамниці. Потрібні на це три тисячі гривень узяв у батьків. Тепер міліціонери шукають продавця, який віддав зброю неповнолітньому. Молодика і його 19-річного друга тепер судитимуть. За нічні розваги їм загрожує до 7 років ув’язнення.

Інна Дудченко, Артур Терещенко, Дніпропетровськ, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.