Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Продавщиця й покупець упередили пограбування ювелірного магазину

5 лютого 2010, 12:04
Дата ефіру/події: П’ятниця, 5 лютого 12:04

У столиці лунали постріли. На вулиці Олени Теліги троє молодиків намагалися пограбувати ювелірний магазин. Золота не винесли, а людей покалічили. Двоє жертв нападників у лікарні з вогнепальними пораненнями.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Грабіжники увірвалися до універмагу зухвало і нахабно. Серед білого дня зі зброєю в руках і масками на обличчі. Адже знали, що у крамниці охорони немає.

Їх було троє. Коміри курток підняті, на головах шапки, на обличчях маски. Коли вдерлися до крамниці, діяли блискавично. Один розтрощив вітрину, інший вдарив руків'ям пістолета продавщицю. Та раптом озброєним чоловікам почала чинити опір 27-річна працівниця сусіднього відділу. Їй на допомогу кинувся свідок нападу - покупець.

Марія Петрівна, продавщиця:

- Она вышла с ними в рукопашную. Сначала кипятком его облила, вышла, а напротив в отделе рубашек покупатель был, тоже ей помогал.

Марина Макаренко, помічник керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- Між ними виникла бійка, в результаті чого грабіжник почав стріляти. Продавець і покупець, який знаходився в цьому магазині, отримали вогнепальні поранення.

І продавщиці, і покупця прострілені ноги. Інша працівниця закладу, Олена, каже: все сталося так швидко, що коли вона добігла, то побачила лише розв’язку.

Олена, продавщиця:

- Я увидела вот эту девушку, которой попали в ногу. Она стоит и лихорадочно кричит и в этом стрессе, не может вызвать скорую. Покупатели стояли, все набирали, кто-то за льдом побежал оказывать помощь женщине.

Сміливця поранили двічі. Небоязку продавщицю раз. Обоє в лікарні. Нападники ж зникли з місця події одразу після стрілянини, з порожніми руками.

Марина Макаренко, помічник керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- Орієнтування поки скласти не вдалося, але за словами свідків, очевидців, є підстави вважати, що ті особи кавказької національності, адже відчувався певний акцент. На місці події вилучили кілька резинових пуль, а також гільзи від вогнепальної зброї. Наразі порушено кримінальну справу.

Одна з причин пограбування, кажуть правоохоронці, - безпечність. Адже у крамниці немає ні тривожної кнопки, ні камери спостереження, ні охорони. Перелякані жінки намагалися викликати варту через пульт сигналізації. Кажуть, охоронці приїхали, але після всіх.

Марина Борисполець, Кирило Коротких. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.