Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Дніпродзержинську парубки грабували жінок за допомогою молотка

5 лютого 2010, 12:24
Дата ефіру/події: П’ятниця, 5 лютого 12:24

Молотком по голові. Так грабували своїх жертв, жінок, четверо розбійників у Дніпродзержинську. Забирали коштовності, гроші й мобільні телефони. Нападали, бо нудно було жити.

Ось цим молотком грабіжники накоїли чимало лиха. Після зустрічі з квартетом зловмисників у реанімації опинилася 19-річна дівчина. Молодики забрали в неї мобільний й сумочку. Напали підступно, ззаду, шансів на втечу в жертви не було.

Затриманий:

- Возвращались домой. Встретили девушку, говорящую по мобильному телефону. Она прошла, мы сзади ее ударили.

- Чем ударили?

- Молотком. Она была в капюшоне. Куда ударили - не знаю. Забрали телефон, сумочку.

Непритомну закривавлену дівчину помітили перехожі. Викликали швидку.

Олександр Журавльов, лікар:

- Она была взята в операционную, была прооперирована, состояние не улучшалось. Больная находится в коме. Получает всю необходимую терапию, делается все для девушки.

Розбійників-нелюдів затримали протягом доби. Випадкові свідки описали нападників. У молодиків вилучили речові докази. Міліціонери припускають: на карбі затриманих з десяток пограбувань.

Віталій Шулевський, керівник відділу Заводського РВ міліції м. Дніпродзержинська:

- Вещественные доказательства, вещи потерпевшей и молоток, мы изъяли. Как пояснили задержанные, данные преступления они совершили, потому что им было скучно. Сами они из сельской местности. Приехали сюда на заработки.

Клопоту із законом у хлопців раніше не було. Мали добру характеристику, зростали в повноцінних сім'ях. За скоєні злочини можуть дістати по 15 років ув'язнення.

Тарас Білаш, Артур Терещенко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.