Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 10 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

СМС-повідомлення врятувало двох дівчат від сексуального полону

5 лютого 2010, 12:50
Дата ефіру/події: П’ятниця, 5 лютого 12:50

Безпечність укотре призвела до сексуального полону українок. У Донецькій області перекрили канал вивезення дівчат до Москви. Повернутися з рабства вдається одиницям. Цього разу двох нічних метеликів врятувало СМС-повідомлення.

Двом 18-річним дівчатам запропонували роботу в Росії. Пообіцяли "золоті гори" за використання їхніх тіл. Та роботодавці знахабніли, а обраниці вчасно схаменулися.

Постраждала:

- Диспетчеры нам звонили, говорили, что к нам приедут два человека, человек, так что, готовьтесь. Он приходил, выбирал меня или подругу. Начали заставлять фотографироваться, привезли вещи и заставлять фотографироваться, чтобы в Интернет отослать, и чтоб смотрели и выбирали, из-за этого мне не понравилось.

Врятувала дівчат СМС-ка до матері. Жінка одразу повідомила правоохоронців. Коли полонянки повернулися додому, донецькі й московські оперативники взялися до сутенерів.

Андрій Небитов, керівник відділу ГУ МВС України в Донецькій області:

- На одной из квартир был обнаружен притон, где этих девушек сексуально эксплуатировали, то есть привозили к ним клиентов и заставляли оказывать сексуальные услуги. Результатом этого стало проведение оперативно-розыскных мероприятий, в результате которой появилась целая сеть людей, которые занимались вербовкой на территории Енакиева, Горловки.

Вербували в повії за звичною схемою: знаходили дівчат, потім - до крамниці по гарний одяг і до салону краси. На марафет - по півтори тисячі американських доларів, окремо платили за посередництво. Покупці чекали на "живий товар" уже на кордоні. Потім - дводенна подорож до Москви.

Затриманий:

- У меня был знакомый, который предлагал заниматься этим делом - девчонками.

- Из России?

- Да, из России.

- Что предложил конкретнее?

- Предложил заниматься работой: "Найди девушек - я тебе отблагодарю".

Викривши один канал переправи красунь з України до північного сусіди правоохоронці натрапили на слід ще кількох: масштабніших. Затриманим загрожують конфіскація майна та 12-річне ув'язнення.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецька область, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.