Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Миколаєві п'яна компанія мала намір пограбувати крамницю

5 лютого 2010, 15:29
Дата ефіру/події: П’ятниця, 5 лютого 15:29

Розумний угору не піде - п’яний залізе! Через дах вирішили прокрастися до зачиненої крамниці троє молодиків у Миколаєві. Розібрали шифер і почали брати касу. Та з награбованим вийти не встигли, вже за три хвилини будівлю оточили правоохоронці.

"Підступна горілка й порожній гаманець! Ось головні злочинці!" - переконує 21-річний затриманий. Того вечора з друзями висушив літр сорокаградусної, потім потягло гуляти.

Затриманий:

- Сначала сидели дома, пили водку. Потом возникла идея пойти погулять в город. Ну, денег не было, решили вставить магазин.

Хмільним оком набачили місцеву крамницю. Чи не щодня її відвідують: каса, горілка, цигарки - розташування відоме достеменно. Не звернули уваги лише на сигналізацію. Тож, не встигли напхати гаманці, як будівлю вже оточили правоохоронці.

Віктор Терновець, керівник управління МВС України в Миколаївській області:

- Когда начали осматривать этот магазин, было обнаружено, что на этом здании в верхней части был поломан шифер. Было понятно, что внутри кто-то есть, поэтому блокировали это место, вскрыли объект, и там на месте находились преступники.

Не здаватися без бою, вирішив крадій і кинувся з приміщення. Зупинили втікача лише попереджувальні постріли в повітря. Може, не помітять, гадав другий і причаївся на даху. Та висотника знайшов службовий пес. Третій стояв "на шухері" поблизу крамниці. Здався правоохоронцям сам.

Віктор Терновець, керівник управління МВС України в Миколаївській області:

- Возбуждено уголовное дело по статье 185 УК Украины, и в отношении части этих наших подозреваемых мера пресечения была сегодня: они задержаны в соответствии со статей 115 УПК Украины.

Спроба вкрасти чотири тисячі гривень, спиртне, цигарки й розібраний дах. За все це молодики тепер сидітимуть у в’язниці.

Інна Дудченко, Владислав Гнатенко, Миколаїв, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.