Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Житомирщині батько та син розвели багаття у квартирі та згоріли

8 лютого 2010, 11:09
Дата ефіру/події: Понеділок, 8 лютого 11:09

Вогонь і далі позбавляє людей життя. Так на Житомирщині батько й син захотіли поласувати копченим салом: розвели багаття у квартирі і згоріли. Ще двоє чоловіків, вже в іншій оселі, отруїлися чадним газом.

Хильнути чарчину батько й син полюбляли. Саме до оковитої чоловікам закортіло піддимленого на дрівцях сальця. Від розпаленого багаття й почалася пожежа, стверджує дивом уцілілий сусід, що винаймав у хазяїв кімнату.

Сусід:

- Син господаря квартири сидів на кухні, курив і був нетверезим, бо я бачив: стояла випита пляшка, потім він зібрався на вулицю, нарвав гілля і захотів коптити сало. Напевне, він поставив його, і там і заснув.

Інші двоє чоловіків - жителі Дніпропетровська, що в Житомирі винаймали квартиру, отруїлися чадним газом. Напередодні, лише на добу, молодики вселилися в це помешкання.

Олег Гайдученко, заступник керівника відділу ГУ МНС у Житомирській області:

- Двері броньовані. Щоб їх не ламати, в квартиру проникли через вікно, побачили двох неживих квартирантів, одягнули апарати захисту, пройшли в квартиру і викликали газову службу.

Газівники з'ясували: парубки загинули через несправну газову колонку.

Олександр Райковський, Андрій Денисюк. Житомирська область. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.