Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині пограбовано крамницю за допомогою іграшкових пістолетів

8 лютого 2010, 11:55
Дата ефіру/події: Понеділок, 8 лютого 11:55

Власники крамниць, якщо маєте виторг - тоді ми йдемо до вас. Так подумали двоє мешканців Київської області й винесли з місцевого торговельного закладу тисячу гривень.

Він не хотів грабувати. Його попросили двоє приятелів. Пообіцяли, що лише кермуватиме машиною. Щоб діяти миттєво, придумали план.

Затриманий:

- Мій друг попросив мене зайти в магазин, щоб я купив сигарет. Я зайшов в цей магазин, попросив, чи є сигарети, на що вона відповіла, що в продажу немає сигарет. Я вийшов з магазину. Після цього мене запитали, чи продавець один.

Продавщиця була сама. Двоє хлопців натягли маски, взяли іграшкового пістолета і влетіли до приміщення. Щось не надто налякана продавщиця, подумали грабіжники, й почали діяти переконливіше.

Тетяна Черненко, власниця крамниці:

- Они говорили по-русски, и такие маты крепкие тут были, и такая-сякая, и в этот момент вот так наклонил и коленом в лицо. Вот так в нос.

З останніх сил продавщиця намагалася зателефонувати бодай комусь. Але грабіжники швидко зорієнтувалися.

Тетяна Черненко, власниця крамниці:

- Хватає її за руку з телефоном, лицем до стола нахиляє її, а другий отак до каси - і каже: де гроші?

Потім ускочили в авто й поїхали собі. Щоб затерти сліди, кружляли. За це водій отримав двісті гривень. Двоє грабіжників поділили решту суми навпіл. Скільки - тоді ще не знали, не встигли порахувати. А ось міліціонери, що згодом приїхали на місце, констатували.

Олександр Шаповалов, керівник Бородянського РВ міліції:

- Двоє невідомих в масках, погрожуючи іграшковими пістолетами, заволоділи коштами в сумі 1000 гривень і мобільним телефоном.

Шукали грабіжників із дитячим пістолетом тиждень. Можливо, знайшли б і швидше, але слідчі у свідченнях заплутались. Коли головного ініціатора пограбування таки спіймали, він навіть сльозу вичавив, аби міліціонери зглянулися.

Затриманий:

- Не знаю, зачем. Кредиты ж надо платить. Свыше 50 тысяч гривен.

Та й не хотів грабувати, плаче головний грабіжник. Спонтанно якось вийшло.

Затриманий:

- Ну, как бы, все спонтанно получилось. Маски в машине были, а пистолеты игрушечные, умысла сделать беду этому человеку.

Ага, спонтанно, жартують тепер міліціонери. Дивно, відколи це маски для пограбування й іграшкові пістолети випадково лежать у машині.

Олександр Шаповалов, керівник Бородянського РВ міліції:

- На даний час дані особи затримані, поміщені в ВТП Бородняського РВ. Відносно них порушено кримінальну справу.

Борис Сачалко, Дмитро Денисов, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.