Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На киевском вокзале женщина очаровывала мужчин и грабила их

8 лютого 2010, 13:02
Дата ефіру/події: Понеділок, 8 лютого 13:02

Транспортні міліціонери затримали справжню привокзальну бестію. Жінку звинувачують у крадіжках особистого майна. Вона спочатку знайомилася з жертвою, закрадалася в душу, а потім оббирала мов липку. Чоловікам обіцяла доступ до свого тіла. Намагалася справити враження й на нашого кореспондента Олександра Дем’янчука.

Цю жінку міліціонери затримали у Фастові. Її підозрюють у крадіжці мобільного. У відділку з’ясували, то не єдиний подвиг циганки.

Віталій Гарячий, в.о. керівника приймальника-розподільника ЛВ міліції на станції "Київ-пасажирський":

- Зустріла підвипивши молоду дівчину, ввійшла до неї в довіру, і у процесі того викрала з її сумки мобілку. Вона на даний час перебуває в розшуку всеукраїнському за скоєння пограбування. Вона пограбувала особу і забрала в неї скрипку.

Нона, так вона назвалася журналістам "Свідка", вини не заперечує. Каже: все через жалюгідне життя. Від міліціонерів утекла на Київщину, й там знову спокусилася.

Нона, підозрювана:

- Она вышла курить, и я за ней. Она дала сигарету, потом она говорит: "Будешь пиво?" Говорю, давай. Говорит, как тебя зовут. Меня Оксана, а меня Нона. А потом уже выпившие были, 6 часов вечера, и я у нее забрала мобилку.

І це ще не все, кажуть правоохоронці. Підозрюють, що жінка скоїла щонайменше десять злочинів. Це тільки на території столичного залізничного вокзалу.

Віталій Гарячий, в.о. керівника приймальника-розподільника ЛВ міліції на станції "Київ-пасажирський":

- На станції "Київ-пасажирський" вона входила в довіру до чоловіків. Під приводом надання статевих послуг входила до них у довіру, розпивала з ними спиртні напої, і в процесі цього крала в них гроші, мобільні телефони, і інші речі. Тікала і за безцінь продавала.

Якщо ви стали жертвою цієї бестії, міліціонери просять негайно телефонувати. Сама ж вона, запевняє, - нікому себе не пропонувала. І взагалі, вкрала тільки двічі.

Нона, підозрювана:

- Кроме того, что на Закарпатье и вот этого, больше я никогда в жизни ничего такого не сделала.

Так це чи ні, з’ясовують слідчі. І радять громадянам пильнувати речі й бути обережними з новими знайомими, надто на вокзалах.

Олександр Дем’янчук. Святослав Мелешкин. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.