Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Небезпечний рецидивіст переховувався у Іспанії шість років

8 лютого 2010, 13:13
Дата ефіру/події: Понеділок, 8 лютого 13:13

Іспанія передала Україні небезпечного злочинця, який у складі банди тероризував запорізьких бізнесменів. Його підозрюють у скоєнні шести розбійних нападів. Від правосуддя чоловік переховувався шість років.

На початку двотисячних ось цей чоловік та ще 11-ро поплічників наганяли жах на підприємців у Запоріжжі. Озброєні бандити вдиралися до квартир, забирали гроші, коштовності. Банда грабувала два роки.

Сергій Федченко, в.о. керівника прес-служби ГУБОЗ МВС України:

- У 2003 році існування банди було припинено. Тоді затримали одинадцять злочинців. Цьому вдалося втекти.

Чоловік переховувався в Іспанії. За шість років налагодив життя, завів іншу родину. На його слід українські міліціонери натрапили торік. Затримали чоловіка через Інтерпол.

Сергій Федченко в.о. керівника прес-служби ГУБОЗ МВС України:

- За те, що він брав участь у розбійних нападах у складі організованої злочинної групи. Йому інкримінується шість злочинів таких.

Та за кілька років щасливого життя чоловік підзабув своє злочинне минуле. Вже на українській землі називає себе невинним. Причетність до пограбувань спростовує. Каже, виїхав за кордон, бо погрожували.

Затриманий:

- Ограбили мой киоск, магазин мой. Мне не возвратили ничего. Потом меня избили и дали 60 дней, чтобы покинуть Украину. Если нет, то сказали, что убьют меня.

Далі свої побрехеньки чоловік розповідатиме вже за ґратами. Скільки сидітиме - визначить суд.

Тарас Білаш, Аркадій Моос. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.