Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Олексій Стеценко - не "Свідок", а учасник

9 лютого 2010, 14:16
Дата ефіру/події: Вівторок, 9 лютого 14:16

Вони змагаються, знімають видовищний проект й захищають честь свого міста. Незабаром на телеканалі "Інтер" - нове шоу "БУМ". Серед учасників Олексій Стеценко, ведучий програми "Свідок" на телеканалі НТН, котрий днями вирушив на знімання у спекотну Аргентину. Його враженнями від участі цікавилася Олена Ткаченко.

Олена Ткаченко, корреспондентка:

- Допоки українці мерзнуть серед засніжених вулиць, хтось насолоджується сонцем та плюсовою температурою. Але не відпочиває, а прагне перемогти. У теплій Аргентині українці влаштовують справжній бум. Тобто, Битву Український Міст. Це новий видовищний проект від телеканалу "Інтер", на кшталт програми "Wipeout", що йде на багатьох каналах світу. Вітчизняну версію обіцяють зробити ще екстремальнішою. Підкорювати різноманітні перешкоди вирушив й наш ведучий.

Олексій Стеценко (телефоном):

- Вчора у нас був перший день змагань, вперше виступала наша команда "інтерівська".

Олексій виступає за збірну "Інтера". Її суперники - це ще двадцять шість команд з 26 міст України. Ведучий "Свідка" як справжній патріот і в Буенос-Айресі знаходить рідні краєвиди. Каже – все так само як на Батьківщині влітку.

Олексій Стеценко:

- Саме на дикій природи, такій як ми, в Буенос-Айресі, такого колориту – верби ростуть, клени. Тут було днями +39 в тіні, це абсолютний рекорд за останні 20 років.

За такої спеки ще й боротися треба. Учасників випробовують гігантські водні перешкоди, басейни з водою, багнюка, палаючі кулі. До речі, гра "Wipeout" входить до Книги рекордів Гіннеса за кількістю падінь за секунду. Та Олексія таке не злякає. А от його колегам пощастило менше.

Олексій Стеценко:

- Один із найтравматичніших двох днів, травми були не настільки серйозні як перед тим, але за день двоє, при чому на одному конкурсі – капітан наш Єгор Бенкендорф руку зламав, Дядя Жора з команди Миколаєва руку забив.

Тож вже не свідок, а як учасник, Олексій бажає глядачам, щоб єдине - нічого не боялися! Не такий чорт як його малюють і, звісно, не потрапляти у неприємні ситуації.

А ми триматимемо за нього кулаки.

Олена Ткаченко, Олександр Кругликов, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.