Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Черкащині двоє безробітних грабували з дитячими пістолетами

9 лютого 2010, 12:44
Дата ефіру/події: Вівторок, 9 лютого 12:44

Озброїлися іграшковими пістолетами, почепили марлеві пов’язки й обчистили дві крамниці за один вечір. Так на Черкащині двоє безробітних молодиків вирішити трохи підзаробити. Про пригоди крадіїв-аматорів - Марина Борисполець.

Що його робити, коли нема роботи. Довго двоє друзів не міркували. Вирішили діяти як круті грабіжники. Над спорядженням не метикували, взяли те, що було вдома: до рук - іграшкові пістолети, на обличчя - марлеві пов’язки. І гайда до місцевих крамниць.

Продавщиця:

- Десь за годину до закриття зайшли двоє хлопців, підійшли (я викладала цигарки). Думаю, я ж поки докладу, дороблю своє діло, підійшли двоє. Один трошки дальше став, другий ближче. Наставив пістолет і каже: "Стоять!" Потім кажу: "Хлопці, ви що, жартуєте?" Вони ж таки за своє, що, тіпа, "Ми на повному серйозі".

Молодики не жартували, поки один цілився в жінку, інший вигрібав гроші з каси. Продавщиця не розгубилася, й одразу натисла тривожну кнопку. Утім, грабіжники вскочили до авто й чкурнули з місця злочину. Щойно правоохоронці кинулися шукати нападників, надійшло друге повідомлення.

Юрій Торкайло, керівник Чигиринського РВ міліції:

- Відбувся розбійний напад на інший продуктовий магазин, що розташований на території міста Чигирин. Нами було встановлено, що злодії зникли на автомобілі марки "ВАЗ" темно-вишневого кольору.

Погуляти за вкрадені гроші молодикам не вдалося, їх затримали за півтори години після другого пограбування.

Микола Шевченко, перший заступник керівника Чигиринського РВ міліції:

- Вилучено було гроші у сумі 129 гривень та пістолети. Один пістолет типу запальничка, другий пластмасовий дитячий пістолет, з якими вони скоювали розбійні напади на магазини.

- Вони вже встигли потратити гроші?

- 10 гривень: купили у другому магазині пачку насіння.

Затриманий:

- Скільки вас було?

- Були вдвох з Кальком. Взагалі-то, втрьох були, ну, були вдвох.

- Пістолети де взяли?

- Дома були.

Хоч грабували хлопці з іграшковими пістолетами задля розваги, та за ґрати вони сядуть. Обох звинувачують у розбої.

Марина Борисполець, Наталія Таран, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.