Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 8 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Житель Полтави разом із собакою спіймали автокрадія

9 лютого 2010, 12:58
Дата ефіру/події: Вівторок, 9 лютого 12:58

Водій водія розуміє, і чуже майно пожаліє. У Полтаві автовласник кинувся боронити чужу машину. Побачивши з вікна квартири, як злодій намагається відкрити чийсь легковик, не вагаючись, вискочив на вулицю. Впоратися з озброєним чоловіком допоміг пес.

Немає гаража - сигналізація, не чуєш сигналу - зарадить сумлінний сусіда з собакою! Того ранку саме вони вберегли від крадія чуже авто.

Володимир Сєров, мешканець м. Полтави:

- Я почув сигналізацію в машині та виглянув у вікно. Подивився, що незнайомий хлопець, молодий, із сумкою, намагався проникнути у машину. Чужу, тому що спрацювала сигналізація і я зрозумів, що це не господар машини.

Затримати злочинця чоловік вирішив самотужки. На небезпечну справу взяв вірного друга - лабрадора. Наздогнали лиходія вже в іншому дворі. Той не здавався, в руках заблищало лезо ножа.

Володимир Сєров, мешканець м. Полтави:

- Він розвернувся, він був з ножем. Собака накинулась йому на руку, вибила ніж і завалила його на підлогу. Він упав на землю, на сніг. Потім я підбіг, уже держав його на землі, щоб він лежав.

Втікача скрутили, й під собачим конвоєм - на стоянку. Викликали наряд. У сумці 17-річного злочинця беззаперечні докази.

Володимир Пасічко, помічник керівника Київського райвідділу міліції м. Полтави:

- Тієї ночі він проник ще у два автомобілі та викрав із них особисті речі власників, а також позривав логотипи із більш, ніж двадцяти іномарок.

Двадцятка за логотип, зізнається крадій. Здати награбоване збирався на базарі. По такі знаки водії приходять часто, утім, для них вони вже по 200-300 гривень. Цього разу юнакові розбагатіти не вдалося. Ціну його вчинку визначить суд. За статтею "крадіжка" - це до трьох років позбавлення волі. Тим часом, правоохоронці відзначили героїв-помічників. Власникові собаки - почесну грамоту, а відважному псу - подяку та смачненьке.

Правоохоронець:

- Дай лапу. Спасибо, Ричард, тобі за службу. Молодчинка.

Інна Дудченко, Олександр Петрушко, Полтава, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.