Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 5 липня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Чернігові менеджери оббирали домівки своїх клієнтів

10 лютого 2010, 11:26
Дата ефіру/події: Середа, 10 лютого 11:26

У Чернігові двоє менеджерів однієї з місцевих фірм досить оригінально робили кар`єру. Спритні чоловіки грабували квартири своїх клієнтів, коли тих не було вдома.

Життя цього тридцятичотирирічного чоловіка могло котитися як на олії. Маєтна сім’я, можливість набути престижну освіту, робота в поважній фірмі матері. Та все перекреслив звичайний пластиковий шприц, з яким Василь заприятелював ще замолоду.

Наталія Човпило, прес-секретар Чернігівського МВ міліції:

- Раніше був засуджений, в серпні минулого року він звільнився з місць позбавлення волі. Оскільки сам вживав наркотичні речовини, йому була потрібна чергова доза. На дозу він витрачав у день близько 800 гривень.

Таких грошей наркоман не міг заробити навіть у неньчиній "крутій" фірмі. Як бути? Намислив разом із колегою з роботи, двадцятитрирічним Петром. Обидва менеджери швидко заприятелювали: спочатку добре вивчали своїх заможних клієнтів, а потім навідували їхні оселі.

Наталія Човпило, прес-секретар Чернігівського МВ міліції:

- Один з них, молодий, стояв і продивлявся, щоб по вулиці ніхто не йшов. Старший перелазив через паркан, видавлював шибки, залазив у будинок і викрадав речі.

Золото й відеоапаратура, гроші й дорогі мобільні - все це несли на базар. Уторговане злодії ділили порівну, та дармове витрачали швидко, надто Василь. Коли чолов’ягу діймали наркотичні корчі, він не гребував і небагатими оселями. До будинку пенсіонерки Тетяни Петрівни заліз через відчинену кватирку. Поки хазяйка гостювала у сусідки, крадій перекинув догори дриґом мало не всю хату.

Тетяна Петрівна, постраждала:

- Перерив усе. Хламу хватає - усе він вивалив, повиставляв. Не бив, а акуратненько повиставляв, книжки усі перетрусив. Забрав він у мене мобілку, на столі лежала.

Безтурботне життя тривало майже чотири місяці. За цей час зловмисники обібрали три десятки будинків, винесли добра більш як на триста тисяч гривень. Викрили ж кримінальний дует наркотики. Зі свіжою дозою правоохоронці затримали Василя. Він, не міркуючи багато, виказав свого молодого поплічника.

Підозрюваний:

- Проверял, дома есть ли кто-то. Если никого дома нету, днем, пока все на работе, залазил и крал. В основном, через окна.

Тепер обидва вікнолази в СІЗО. Все, що вони не встигли продати, міліція повернула власникам, решту молодики відпрацьовуватимуть за ґратами.

Андрій Герко, Віталій Савенко, НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.