Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 21 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині чоловік через ревнощі вбив свою жінку

11 лютого 2010, 13:02
Дата ефіру/події: Четвер, 11 лютого 13:02

Ревнощі плюс алкоголь - вибухова суміш. На Миколаївщині в селі Калинівці чоловік до смерті забив свою співмешканку. До нього дійшли чутки, що обраниця покохала іншого. Тож, ковтнувши оковитої, вирішив розібратися. І не розрахував сил.

На тілі коханої ревнивець не залишив живого місця. Лупив що було сили. Руками, ногами, шваброю. Експерти встановили: жінка померла через розрив легенів та селезінки.

Сергій Лещенко керівник cектора Жовтневого РВ міліції:

- Было установлено, что на ней имеются синяки, ссадины, раны. Он нанес ей множественные удары, что привело к ее смерти. То есть, там сильные телесные. В виде перелома ребер, селезенка побита.

Односельці розповідають, знущатися над жінкою чоловік не соромився навіть на вулиці. До постійних сварок та бійок звикли всі. Таке кохання у них тривало кілька років. З'єднала парочку любов до горілки.

Сергій Лещенко, керівник cектора Жовтневого РВ міліції:

- Жили случайными заработками, злоупотребляли спиртными напитками. Подозреваемый наш неоднократно судимый.

Спочатку жили душа в душу. Та згодом чоловік почав виказувати свою непросту вдачу, підняв на молодицю руку. Каже, через чутки, що та йому зраджує. Того вечора прийшов додому напідпитку, в будинку розгардіяш. Алкоголь навіяв відповідь: в оселі був коханець.

Затриманий:

- Чем бил, чем избивал?

- Та я не избивал ее. Получилось так, я не знаю. Может, у нее конфликт был с кем-то. Потому что пришел домой - а у нее бардак.

- Ну, она жива была?

- Она была жива.

Молодиця кричала так, що сусіди викликали міліцію. Прибулі стражі порядку знайшли лише тіло жінки. Ревнивця затримали в сусідньому селі. Йому світить до десяти років позбавлення волі.

Тарас Білаш, Владислав Гнатенко. НТН.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.